Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
14 април 2012
Мислења
32.890
Поени од реакции
67.527
Со среќа дебели, се најдобро.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
абе што бара Рохо на турава хахаха нели до октомври месец е повреден?

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.765
Поени од реакции
9.552
Сигурно тоа што го нема Лукаку е поради тоа што не е презентиран најверојатно.

Инаку збор-два околу Руни. Му благодарам на дабелиот за секој гол, трофеј и за се што направи за клубот изминатите 13 години. Колку и да беше лош изминативе сезони, сепак се работи за една легенда за клубов која е невозможно дека ќе биде заборавена. Вака како што го гледам во дресов на Евертон ми е чудно, но тоа е тоа и така е најдобро и за него лично, како и за клубот.

Последно уредено:
Член од
14 април 2012
Мислења
32.890
Поени од реакции
67.527
#PogAgent

"I've been talking to [Pogba] for about seven or eight years. And now he's living in Manchester," he told ESPN. "I live in Manchester. He lives like down the road from where I live, so we're together on a daily basis.

"He was explaining to me how it went at the club, and it triggered something in my head. When the opportunity came, I didn't have to think twice. I'm really excited. I think they're all top players, a good group of guys that is hungry to win trophies.

"To play in front of those fans, everything is set there to perform. But, you know, I have to work harder than I'm doing now. I know the road is still far, but I'm willing to go on that path and grab the opportunity that I get."

Некои од овие се... :pos:

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.578
Поени од реакции
8.208
Јанузај официјално ајдиос му направија, не го зеле за припреми.Ова со Рохо крајно ме буни, а Лукаку ваљда дека уште не е презентиран.Инаку некако мал излгеда составот, а у глобала доминираат дефанзивци.

Уј, 28 играчи имало ...

Член од
15 јули 2009
Мислења
3.531
Поени од реакции
3.574
Срце ми се кине..Фала му за се што направи за клубот,еден е Вејн Руни.

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.578
Поени од реакции
8.208
Shame to see him gone but Rooney leaving is like having your old dog put down. It's the right thing to do. But it's breaking my heart.

Одличен осврт за целата ситуација со Руни.Фала ти за се капитену, ќе биде запамтен по добро.Со среќа во новиот клуб и буши ги ривалите.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.765
Поени од реакции
9.552
Сам побарал Руни да премине во Евертон.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.779
Поени од реакции
44.013

Поздрав легендо! :cuc:

Нема што да се зборува, најдобар стрелец во историјата на клубот, човек кој донесе многу титули на Олд Трафорд, кој знаеше што значи да се биде Јунајтед и кој беше право лидериште на терен во неговите најдобри години. Најмногу се восхитував на енергијата со која ги играше натпреварите, беше вистинска машина, ја покриваше буквално секоја педа од теренот. Тука завршува една Ера за Јунајтед, остануваме само со Мајкл Керик од златната генерација и се надевам Жозе ќе успее да изгради своја династија, со сопствен идентитет кој ќе го краси клубот, како во времето на стариот.

Има милион моменти до Вејн кои ќе му ги паметам секогаш, а би сакал да ги издвојам следниве: хет трик дебито против Фенербахче, прекинувањето на серијата на Арсенал од 49 меча по ред без пораз, голот против Милан за 3:2 во 1/2 финалето 2007ма ќе ми остане меѓу омилените, мајсторијата против Сити, хет трикот со Вест Хем кога ја свртивме од негатива 2-0, асистенцијата за РВП против Вила, голот во финалето ЛШ 2011 против Барселона..

Малку ми е мака што вака завршува приказната на Руни и Јунајтед, но реално ова е најдобро и за двете страни. Нека му е со среќа во Евертон.

Макед0нер

Red Devil
Член од
7 март 2012
Мислења
759
Поени од реакции
642
No kingdom lasts long enough and no conquerer does as well because the ravages of time manage to kill everything but a man's legacy. The legacy remains, it remains for eternity.

The announcement beckons Wayne, the announcement of departure and the one departing being one of the biggest heroes I've ever seen. I feel numb.

For the Ronaldo who got associated with Real to the Messi who got associated with Barcelona, I used to think to myself as to who is it for us? Who is it for united and only one name popped up always. Wayne Rooney in this generation.

Every good moment as a football fan, I've grown up watching you, idolizing you, taking part in every brilliant goal of yours, the assists, the trophies and your captainship where even a day didn't go by on the field where you didn't march down to the referee and fought for our club, represented our club like you always did.

250 goals Wayne, every trophy along with it. You leave with a void too big to fill but it's almost with assurance that I'll say there will never be another you for this club.

For all that's been said and done, you leave as an inspiration with loads of love from the global fanbase.
Good luck at Everton captain. Thank you for every thing. You'll never ever be forgotten. :')

Kajgana Shop

На врв Bottom