Кај го загледа ова жити господ.Шо е битно на првата слика “Македонски спорт“ во позадина јасно се гледа![]()
Кажи им го гоше, кажи им какви играчи беа ло и брн...и останатите секакоПо мене MANCHESTER UNITED ALL STAR
--------------------------------SCHMEICHEL------------------------------
-----NEVILLE---------- VIDIC----FOULKES--------------BYRNE----
----------------------------------KEANE(c)------------------------------------
-------------BEST-------------CHARLTON-------------GIGGS------------
---------------------------LAW----------CANTONA------------------------
Имам читано само за нив дека биле топ игграчи и имам некои видеа гледано за нив на јутуб не дека сум ги гледалАбе се ок ова, ама почнувам да се осеќам ко да сум во фан клуб со војни ветерани, кои го знаат данкан едвардс, чарлтон каков напаѓач бил, дека безби бил менаџериште и во 93та мин против испвич во шеес друга го ставил трајко место петко и овој дал гол со што тепале...времиња ли се времиња, а не сега младиве се сексат порано... овој оној итн....дечки, мислам смешно е, ни татко ми не го памти чарлтон, а не па вие овде од видени 5 клипа на нет, прочитано од википедија, манчестер сајтот или филмче некое млитаво...јас кантон едвај го памтам, па не го коментирам, зошто сум бил помал од копиљ и нема што тука трте мрте...не сакам да ме сватите погрешно у смисла не постирајте такви глупи муабети, ама ако сте веќе дедовци сите ондак кажете да имам малце повеќе риспект спрема вас...
Еве го легендава
Кажи им го гоше, кажи им какви играчи беа ло и брн...и останатите секако![]()
Татоооо, играч на Манчестер и го донел СП на Англија, алооАбе се ок ова, ама почнувам да се осеќам ко да сум во фан клуб со војни ветерани, кои го знаат данкан едвардс, чарлтон каков напаѓач бил, дека безби бил менаџериште и во 93та мин против испвич во шеес друга го ставил трајко место петко и овој дал гол со што тепале...времиња ли се времиња, а не сега младиве се сексат порано... овој оној итн....дечки, мислам смешно е, ни татко ми не го памти чарлтон, а не па вие овде од видени 5 клипа на нет, прочитано од википедија, манчестер сајтот или филмче некое млитаво...јас кантон едвај го памтам, па не го коментирам, зошто сум бил помал од копиљ и нема што тука трте мрте...не сакам да ме сватите погрешно у смисла не постирајте такви глупи муабети, ама ако сте веќе дедовци сите ондак кажете да имам малце повеќе риспект спрема вас...
Еве го легендава
Кажи им го гоше, кажи им какви играчи беа ло и брн...и останатите секако![]()