Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Iker Casillas
Enhorabuena a Ryan Giggs por haber ganado el GOLDEN FOOT! es una leyenda viva del futbol mundial!
CONGRATULATIONS RYAN GIGGS FOR GOLDEN FOOT!!!!

:)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Овој Гигс има ли дома уште место за трофеи? :pos:

Руни на концертот на Рихана во Манчестер :icon_mrgr:

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
На денешен ден пред 74 години е роден сер Боби Чарлтон една од најголемите, ако не и најголема ,легенда на Манчестер Јунајтед...денешниот ден ќе му го посветиме на него

Член од
18 ноември 2010
Мислења
885
Поени од реакции
408
:cuc: :cuc::cuc:Среќен роденден Боби (според мене) најдобриот напаѓач што некогаш го имал Манчестер вистинска легенда.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.917
Поени од реакции
11.710
Абе се ок ова, ама почнувам да се осеќам ко да сум во фан клуб со војни ветерани, кои го знаат данкан едвардс, чарлтон каков напаѓач бил, дека безби бил менаџериште и во 93та мин против испвич во шеес друга го ставил трајко место петко и овој дал гол со што тепале...времиња ли се времиња, а не сега младиве се сексат порано... овој оној итн....:icon_mrgr: дечки, мислам смешно е, ни татко ми не го памти чарлтон, а не па вие овде од видени 5 клипа на нет, прочитано од википедија, манчестер сајтот или филмче некое млитаво...јас кантон едвај го памтам, па не го коментирам, зошто сум бил помал од копиљ и нема што тука трте мрте...не сакам да ме сватите погрешно у смисла не постирајте такви глупи муабети, ама ако сте веќе дедовци сите ондак кажете да имам малце повеќе риспект спрема вас...

Еве го легендава

По мене MANCHESTER UNITED ALL STAR
--------------------------------SCHMEICHEL------------------------------

-----NEVILLE---------- VIDIC----FOULKES--------------BYRNE----

----------------------------------KEANE(c)------------------------------------

-------------BEST-------------CHARLTON-------------GIGGS------------

---------------------------LAW----------CANTONA------------------------
Кажи им го гоше, кажи им какви играчи беа ло и брн...и останатите секако :icon_lol:

Член од
18 ноември 2010
Мислења
885
Поени од реакции
408
Реално да гледаме ниту еден англиски напаѓач неможе да го постигне тоа што го направил Боби и нормално дека не сме го гледале во живо по тоа што ми имаат кажувано постари лица + и што имам видеа гледано и статистикава како и многу светски играчи рекле дека е така и да не се оправдувам зошто вие го направивте срање форумов со овие препукувања демек да испаднете фраери или огромни навивачи човек неможе да пише пост без некој да копира и јаде гомна али тоа еден ден ке пораснете (бар се надевам).
--- надополнето: Oct 11, 2011 9:31 AM ---

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Абе се ок ова, ама почнувам да се осеќам ко да сум во фан клуб со војни ветерани, кои го знаат данкан едвардс, чарлтон каков напаѓач бил, дека безби бил менаџериште и во 93та мин против испвич во шеес друга го ставил трајко место петко и овој дал гол со што тепале...времиња ли се времиња, а не сега младиве се сексат порано... овој оној итн....:icon_mrgr: дечки, мислам смешно е, ни татко ми не го памти чарлтон, а не па вие овде од видени 5 клипа на нет, прочитано од википедија, манчестер сајтот или филмче некое млитаво...јас кантон едвај го памтам, па не го коментирам, зошто сум бил помал од копиљ и нема што тука трте мрте...не сакам да ме сватите погрешно у смисла не постирајте такви глупи муабети, ама ако сте веќе дедовци сите ондак кажете да имам малце повеќе риспект спрема вас...

Еве го легендава

Кажи им го гоше, кажи им какви играчи беа ло и брн...и останатите секако :icon_lol:
Имам читано само за нив дека биле топ игграчи и имам некои видеа гледано за нив на јутуб не дека сум ги гледал :)

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

Еве го легендава

Татоооо, играч на Манчестер и го донел СП на Англија, алоо :icon_lol: ју ноу ват ај мин :icon_lol: Боби царов ни е за чалам, зашо комшииве црвени од другиот град не направиле ваков некој фудбалер :icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom