Томи, на видеото со Погба самиот Лукаку потврдува дека се е готово.Aj нека се комплетира веќе трансферов. Челси понудиле и повеќе пари, така да...
презентација во ЛА тек, значи понеделник дури. Утре летаат натака, глупо ќе е Лукаку да доаѓа до Манчестер па пак назад во USA, мењање летови и зони за џабе. Затоа тие на Погба му имаа дадено повеќе време, па и самиот си пишал на Инстаграм Agent Pog,На презентација мислев де. Ми се спие уште.
Готово е, и на нашиов сајт објавија веќе. Презентација во ЛА изгледа ќе има.,На презентација мислев де. Ми се спие уште.
И тој што го уапсил до колена вајда му се, види му раце на Горилоно..Лукаку вчера славел за трансферот во ЛА и го уапсиле за галама во ниедно време
абе чисто сумљам апсење класично дека било, во Америка ти доаѓа патролна полиција ако галамиш после 11, онакви strikes ти впишуваат како казнени на возачката кај нас и си одат ама ако, барем сеа сигурно знаеме дека прославилИ тој што го уапсил до колена вајда му се, види му раце на Горилоно..
Ima neso beef so Glazers na Evrejska vrska ili so e rabotava?
Овој 6 државјанства има
Пишуваат лица блиски до кокошките дека Диер не бил за продавање, too good to be true ми беше и на мене, затоа така пишав, па и 50 милиони. Мислам дека додека е Леви кај кокошките, тешко дека за било кои пари би купиле нивни играч, не е сумата прашање.