Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Искрено мене ми се ептен крипи видеата што ги промовираат :gjavol:
Некој бот јужноамерикански дека тие се прелигиозни, на вчерашната објава со The devil is in the details реплицирал со „omg the satan whats wrong with u peoples????“

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
OPINION: IS JANUZAJ A MODERN STRIKER?
Според ова Јанузај го спремаат за напаѓач и тој ќе ротира со Вејн во нападот оваа сезона така да не очекувам да донесат нов напаѓач само се надевам дека ќе пазарат нешто во одбрана зошто со Џонс и Блинд како стоперски тандем титула тешко да освоиме.

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.952
Поени од реакции
41.193
Ќе има вечер нешто плус интересно покрај претставување на дресовите? Некој играч можда? :D

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
Како тој религиозниот на форумов што му сметал тридентот.
Еееј ми текнува ама бледо некако. Тој "бараше" и коментираше во темава да се смени грбот на Јунајтед пошо ѓаол имал?
Ќе има вечер нешто плус интересно покрај претставување на дресовите? Некој играч можда? :D
Замисли почнува преносот од претставувањето, има црна машка силуета и почнува да се осветлува од копачките па нагоре, ама сето тоа бавно иде. Му се осветлува фацата и гледаш договориле некој мега трансфер. :ojeaa::jeeee::vozbud:[

Член од
14 април 2012
Мислења
32.942
Поени од реакции
67.682
Нема никој бе да земат денес-утре, 100% ви гарантирам.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.995
Поени од реакции
7.150
Еееј ми текнува ама бледо некако. Тој "бараше" и коментираше во темава да се смени грбот на Јунајтед пошо ѓаол имал?

Замисли почнува преносот од претставувањето, има црна машка силуета и почнува да се осветлува од копачките па нагоре, ама сето тоа бавно иде. Му се осветлува фацата и гледаш договориле некој мега трансфер. :ojeaa::jeeee::vozbud:[
Ибра :gjavol:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Саатот и кондурите се клупски :)

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.952
Поени од реакции
41.193

Па стварно нека не се заебаваат, на еден рачун што има везе...свадба и крштевка. :D

Morgan Freeman

Немодератор
Член од
23 април 2010
Мислења
2.940
Поени од реакции
4.438
Го повлекувам ставот дека дресов е грд, лепота ала мисс мисе или мисс дорсет:love:

Kajgana Shop

На врв Bottom