Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.740
Поени од реакции
11.626
Така се прави тоа, две акции - два гола.

Rick Grimes

Manchester United fan.
Член од
11 јули 2015
Мислења
130
Поени од реакции
66
дај му уште 5 жити се да се освести шо го чека у ПЛ ако не ја засили одбранава..[DOUBLEPOST=1438220805][/DOUBLEPOST]https://www.youtube.com/watch?v=CCstUSIHhu8 еве стрим за некои шо немаат или шо не се задоволни од моменталниот (подесете си 720p у settings)[DOUBLEPOST=1438221389][/DOUBLEPOST]Дармиан изненади позитивно,Швајнштајгер имаше неколку прејаки дијагонали,Дармиан врска нема на таа позиција,Џонс и Блинд спијат,Де Геа,Руни и уште некои немаат желба за игра.. со ваква игра нека не планира ич групна фаза у ЛШ да помине.

Последно уредено:
Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.775
Поени од реакции
9.579
Џонс ги споеба и двата гола реално. Доцнеше за првиот, за вториот го заборави целосно. Имаме контрола, но фали финален пас. Цело време вртиме само ама не сме конкретни воопшто.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.801
Поени од реакции
44.098
Пак големи проблеми во одбраната, примивме 2 ептен евтини голови. Реално и двата беа кривица на Џонс, иако на вториот Дармијан не требаше да го остави сам Максвел и овој да си центрира каде сака. Дефанзивно ова му беше единствен кикс на жабарчето, офанзивно треба уште леб да јаде за да има центаршут како Рафаел. :) Сепак, ако не купиме некој искусен штопер и лидер во обрана џабе ни е и Ибрахимовиќ да ни игра во напад.

Од другите, Швајни првите 10тина минути беше буквално изгубен германец, после се подобар и подобар како одминуваа минутите. Кај Депај се гледа и талентот и борбеноста, само знае да направи некои глупи одлуки за позицијата на која игра моментално. Руни конечно го размрда дебелиот газ, поништениот гол на Мата беше чиста класа. Од асистенција, до прием и финиш. :) За Јанг искрено мислам дека може да ни користи во Премиер Лигата, но ако дојдеме до завршната фаза од ЛШ не би се ослонил на него. :)

Член од
16 април 2008
Мислења
2.525
Поени од реакции
2.380
Ај после ова ваљда ќе сфатат дека треба да купат централен дефанзивец повише него све друго.

Член од
29 септември 2013
Мислења
253
Поени од реакции
390
Ne odigravme loso, za mene super si bese. Podobro sega da primame vakvi glupi golovi, za da ne se povtorat.
De Gea so umot Spania bese mislam.
Memphis Depay ima magija vo nozete, od nisto moze da napravi sto saka, najdobar do sega.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.951
Поени од реакции
67.707
Ja сум импресиониран од ШвајнштАјгер, ауууу каква појава на терен е човекот. Која димензија и дава на играта со дугачкиве пасови :eek: :cuc:

2-та приемна на Мата:cuc:

Џоунс брате, зашто си теле бре

Член од
16 август 2009
Мислења
2.214
Поени од реакции
1.714
Пријателска ама се накурчив. Де Геа нели можеше да ја избие при првиот гол, истрча па подзастана, пацерски гол, кикс на одбраната. Исто и на почеток му даде топка директно у нозе на Ибрахимовиќ. Вториот одлична акција ама испрати го Ибра до крај, уште кога подаде лево се знаеше повратната. Џонс веројатно заспа. Криво ми е оти на 0:0 подобри бевме, после добија контрола ПСЖ. Долгата топка Блинд до Мата беше ебење, штета што беше офсајд.

За ПСЖ ќе кажам само едно. Носот е ПОЈАВА, висина, цврстина, став, страв за дефанзивците...

Да се надеваме на брз гол за да стане интересно, оти има едни позери пред мене со Сити дресови скокаа овдека, ќе ги ишамарам.

Во живо од Солџр Филд, Воид.

Член од
16 април 2008
Мислења
2.525
Поени од реакции
2.380
Переира,Дармиан и Шнајдерлин одлични другиве некако превише на заебанција ја имаат сфатенo утакмицава.Переира со игриве мислам дека си купува место во тимот за наредна сезона.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.801
Поени од реакции
44.098
Oвој Вангал значи ич не знае да направи ќејф. Керик и Мата ги игра 80 минути, Ерера му дреме на клупа, Руни го држи цел меч... Па пушти таму уште некое детенце бе... А и Депај го утепа на таа позицијата цела турнеја, еднаш не го пушти на крило да видиме што знае. Како само се изнервира овој па на крај. :D Тоа ми се допаѓа додуша, штом вака се нервира за пријателски јасно е дека дечкото е спремен да оди до крај.

Kajgana Shop

На врв Bottom