- Член од
- 12 декември 2010
- Мислења
- 10.679
- Поени од реакции
- 11.773
хахаха кај спомна беља си напраи
Баш ме заинтригира сега, де пиши ми којАаа не враќам на фанови од други клубови што мислат метите или играчите нивни дека се, џабе ми праќате пораки. Јебига, привилегирано инфо, нека си најдат од нивни клуб некој што има информации. Митен испадна класа човек највеќе према Филип и редно е да биде испочитуван.
Црнец е,со бела коса.@Ilumious кажи само дали е белец или црнец и дали имаше барем една шпекулација за него да видам дали ќе го погодам во ПП![]()
немој вакви дезинформации ти се молам, коа ќе ми текне Џибрил Сисе има сменето милион клубови ќе помислам дека по него се тргнати....или пак сеЦрнец е,со бела коса.
па оти да не Сисе? нека освои и он ПЛнемој вакви дезинформации ти се молам, коа ќе ми текне Џибрил Сисе има сменето милион клубови ќе помислам дека по него се тргнати....или пак се![]()
На Аруна Коне мислевнемој вакви дезинформации ти се молам, коа ќе ми текне Џибрил Сисе има сменето милион клубови ќе помислам дека по него се тргнати....или пак се![]()
Одличен играч е Arouna Kone, неговото искуство многу ќе ни помогни во ЛШЦрнец е,со бела коса.
Има освоено. Со ливерпул. Во паралелен универзум.па оти да не Сисе? нека освои и он ПЛ