Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

L.A

Член од
19 јануари 2014
Мислења
1.695
Поени од реакции
1.019
Првите 11 на Кембриџ заработуваат вкупно 4500 фунти неделно
Првите 11 на Јунајтед заработуваат над 2 милиони фунти неделно

Барем со комбинирана постава, со млади играчи да играја и 0-0 да беше ајде де, ама вака вистина срамота е..
Сепак играчите на Кембриџ многу борбено и со срце изиграја :bravobe:

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.616
Поени од реакции
8.314
Хмм подобро што не сум ја гледал утакмицава, 2ра у низа(никад не ми се десило ова) .... Па да му еб*м мајката и на Ван Гаал и формацијата и све, еден е*ан Кембриџ неможат да тепаат :tapp::tapp:.Требало да се мотивираат од нивата и условите на стадиончето и да ги згазат 10-0 и никад да не се вратат таму, а сеа би можеле да играат таму :facepalm:.Ја да сум Ван Гал би ги пратил Валенсија,Јанузај,Мата,Еванс,Смолинг па може и Џонс на позајмница у Кембриџ на неопределено( едномесечна, само они да незнаат).Па свесни ли се у кој клуб играат бе, живи луѓе треба да јадат...

Се надевам дека ЛВГ ќе обезбеди топ4 место(фактички да не го избркаат) и да си го напраи тимот по свој мерак, зашто со вакви егзебиции и експерименти не иде.

Единствено позитивно нешто е што ќе ги гледаме пак у скоро време, а можеби и ќе се купи некој играч...:popce:

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.782
Поени од реакции
9.597
Сaмo aкo се рaспизди кo пoсле МК Дoнс и бaм трaнсфери дoбри гледaш нaреднaвa неделa

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.812
Поени од реакции
44.141
И овие глупите новинари 10 пати го прашуваат овие 2 дена колку му бил битен ФА Купот годинава, мислиш играме во 15 натпреварувања и имаме шанса да освоиме и некој друг трофеј сезонава.

Kajgana Shop

На врв Bottom