Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.781
Поени од реакции
9.596
Јaнузaј кoлку јa имa зaгубенo сaмoдoвербaтa...стрaв му е дa шутни нa гoл. Ди Мaријa преoгрaничен е нa 10кa...вo втoрo некa менaт мaлце сo Јaнузaј

B

BooBojan

Гостин
Бoље шo тукa имa стaри ѕвездaши пa гледaм трoa пoдoбрa кoшaркa, дo тoлку oчaјнo ли игрaaт?

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Член од
3 февруари 2014
Мислења
652
Поени од реакции
516
Блинд не го бива лев бек, дрво невидено е, нека влегува Шо. А Јанузај се оваа последната што беше, да почекаше уште малце па може и ќе се тргнеја играчите за да си ослободи простор.

Член од
22 ноември 2009
Мислења
1.864
Поени од реакции
2.777
Али коментаторов на СК 2 колку се изнајаде гомна за Керик...а за играта не ми се збори

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
Блинд не го бива лев бек, дрво невидено е, нека влегува Шо. А Јанузај се оваа последната што беше, да почекаше уште малце па може и ќе се тргнеја играчите за да си ослободи простор.
Чекаше некој од нашите да се ослободи за да ја подај, место да си пуцни ко чоек.

Член од
3 февруари 2014
Мислења
652
Поени од реакции
516
Чекаше некој од нашите да се ослободи за да ја подај, место да си пуцни ко чоек.
Да, и мислеше дека судијата ќе му даде време да вратат до голман и пак да почнат акцијата...

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.812
Поени од реакции
44.141
Не знаеме мочаниот Кембриџ кој иде од четврта лига да го отвориме. Нека се убијат бе ало!

Kajgana Shop

На врв Bottom