Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.715
Поени од реакции
11.551
Дечки, јас и Eric the King ќе порачуваме дресови. Е сега, за да платиме една достава (15 евреи) и да не плаќаме 15 евреи додатно секој посебно, ако има некој заинтересиран за порачка со нас нека пише слободно :)
Ама пишете ако сте сигурни со пари, да не го заглавиме Eric :Р
Глејте да не се заебете, мислам дека ако порачката е над 1kg ќе плаќате додатни 100 евра или повеќе...

А и зошто не почекате кога ќе има попусти (10%), ептен ефтино ќе ви излезе, вака е многу скапо, 4500 ден.
Јас лани начекав попусти, дресот го зедов за 2500 :D

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Tomorrow morning, afetrnoon or evening? :) Искрено мислам и јас да порачам, за пари не се секирајте, сакам да се премерам зошто лани порачав XL па малку ми беше широк дресот, па сега се мислам за L.
I jas lani XL, godinava L ke poracam!

Ne mora da e utre, moze i ponedelnik da poracame, samo toj sto saka ke treba da im kazam da mi prefrlat pari(ke presmetame kolku) zosto i jas imam samo za eden dres da si platam :)

Vo sekoj slucaj koj e zainteresiran neka mi pise privatna poraka pa preku PP ke se dogovarame, da ne ja trupame temava! POZZ
--- надополнето: Jul 15, 2011 5:23 PM ---
Глејте да не се заебете, мислам дека ако порачката е над 1kg ќе плаќате додатни 100 евра или повеќе...

А и зошто не почекате кога ќе има попусти (10%), ептен ефтино ќе ви излезе, вака е многу скапо, 4500 ден.
Јас лани начекав попусти, дресот го зедов за 2500 :D
Ne planirame da odime nad 1 kg :)

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.747
Поени од реакции
21.415
Член од
18 ноември 2010
Мислења
885
Поени од реакции
408
хахаххах со Дони на гол имаме многу сериозни ривали за титулата,да се потсетиме на времето кога бранеше за Рома

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
When you see that even Evra can score a goal vs that kind of a goalkeeper, you must ask yourself what have you done with your choice.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.568
Поени од реакции
4.231
хахаххах со Дони на гол имаме многу сериозни ривали за титулата,да се потсетиме на времето кога бранеше за Рома
Можеби сега е подобар па само петарда ќе прима :pos:

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Се шалиме па и ти :)
мене смешно ми е колку го фалат во фан клуб ливерпул :D искусен голман да прима по 4-5 комади да не речам пак 7 (цела недела) xD ах деца деца фудбалов в гла ги има мавнато :D

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Начинот на кој се израдува Евра.. :pos:

Член од
18 ноември 2010
Мислења
885
Поени од реакции
408
Koј сака да го гледа мечот (реприза) Манчестер Јунајтед 3:0 Нукасл го има моментално на спортклуб +

B

BooBojan

Гостин
Ливерпул потпишаа со голманон што прими 7ца на лото од нашиве :pos:
Рио: Фаворити сме за титулата во ПЛ
Веќе почнав да се обложувам со фанови на Арсенал,Челзи и Ливерпул дека сезонава двата клуба од Манчестер ке бидат на првите две позиции,дека црвените ќе бидат шампиони со +10бода во однос на третопласираниот(Челзи,Арсенал,Ливерпул).

Kajgana Shop

На врв Bottom