Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
17 септември 2008
Мислења
643
Поени од реакции
485
Sport Witness ‏@Sport_Witness 2h
There is no article in today's Gazzetta saying Vidal and Pogba are untransferable. Juve fans made it up.
Грешка е...сигурно има ама не го прилистале весникот како што треба. Еве сега ќе се огласат од Јуве официјално со нов договор за Видал. Дури и името ќе го сменел со новиот договор Јуве Видал ќе се викал!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Manchester United plc reaches agreement with adidas
Manchester United plc (NYSE:MANU) has reached a ten-year agreement with adidas for a global technical sponsorship and dual branded licensing deal for a minimum guarantee of GBP 750 million, subject to certain adjustments, beginning with the 2015/2016 campaign.
For the 2014/2015 season, Nike will continue in its role of technical sponsor and trademark licensee.

a minimum guarantee....

a minimum guarantee...
a minimum guarantee...

Значи може и поголема да е сумата со процентите :pos:

Член од
21 ноември 2008
Мислења
1.651
Поени од реакции
1.597
Колку ми прави мерак Адидас, чудо едно! :)

Искрено ме зачуди што сега објавија (очекував некаде после нова година) бидејќи вака ќе имаат мала продажба на новите дресови (кои сеуште се во pre-order фаза)...Али што ги ебам. Знаев дека нема долго да бидеме ние и Сити со ист снабдувач. Непишано правило...

Awake

б.
Член од
30 декември 2007
Мислења
3.198
Поени од реакции
2.628
После Арсенал, ќе си одат и од Јунајтед. Полека, полека Најк ко да ја губи битката во фудбалот again. Гледам дека и Порто е со warrior сега. Уште Барса и ПСЖ им останаа од оние преставителни клубови.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
После Арсенал, ќе си одат и од Јунајтед. Полека, полека Најк ко да ја губи битката во фудбалот again. Гледам дека и Порто е со warrior сега. Уште Барса и ПСЖ им останаа од оние преставителни клубови.
Сеа и јас сакав да ти пишам на ФБ кај што ми искоментира. Како да бегаат од фудбалов Nike. Им останаа Барса како најголем продавач и во ПЛ Сити со по негде испод 300,000 дреса годишно.
Арсенал - Пума
Челзи и ние Адидас
Сити - Најк
Ливерпул - Вориор
Колку ми прави мерак Адидас, чудо едно! :)

Искрено ме зачуди што сега објавија (очекував некаде после нова година) бидејќи вака ќе имаат мала продажба на новите дресови (кои сеуште се во pre-order фаза)...Али што ги ебам. Знаев дека нема долго да бидеме ние и Сити со ист снабдувач. Непишано правило...
Заради берзата е тоа, секакви шпекулации што играат улога во иднината на клубот мораат да бидат потврдени или демантирани во најбрз можен рок... :)

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Вудии мајсторе, браво, си имаме сеа по еден Херера и Видал годишно од адидас.
Можете да го замислите сеа шефот на реал што прави? Се надевам има плексиглас на прозорите if you know what I mean

Kajgana Shop

На врв Bottom