Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
22 мај 2011
Мислења
134
Поени од реакции
34
Ај честитки за Де Геа ..нека е за убаво и нека руши рекорди :)
Повторно шпекулации за Насри ...Не го сакаам (мој став) несакам надуени петли да гледам у тим ..ми се гади ..од него посебно ко ке го видам со шалчето ..подобро би гледал некој од малдинците шо игра со срце и би "загинал" за тимот или некој анонимец од белгија втора лига ама да го сака тимот.. отколку Насри така ај поздрав и имајте прекрасен ден :)

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.721
Поени од реакции
9.442
Повторно шпекулации за Насри ...Не го сакаам (мој став) несакам надуени петли да гледам у тим ..ми се гади ..од него посебно ко ке го видам со шалчето ..подобро би гледал некој од малдинците шо игра со срце и би "загинал" за тимот или некој анонимец од белгија втора лига ама да го сака тимот.. отколку Насри така ај поздрав и имајте прекрасен ден :)
И Овен беше дел од нашиот најлут ривал...Ливерпул, ама сите се радувавте на него по винерот против Шити и сега изјавува човекот дека се наоѓа во вистинскиот клуб каде освојува трофеи.

Член од
18 ноември 2010
Мислења
885
Поени од реакции
408
Морам да кажам дека многу добро се преставивме на транфер периодов купивме одлични играчи и задоволем сум а што станува збор за Насри нејкам да дојде ако веке зимаме плејмејкер Модрич или Снајдер или Дефур инаку што стана со Дефур жив е после повредата? Го сакаме ли уште?

Член од
22 мај 2011
Мислења
134
Поени од реакции
34
И Овен беше дел од нашиот најлут ривал...Ливерпул, ама сите се радувавте на него по винерот против Шити и сега изјавува човекот дека се наоѓа во вистинскиот клуб каде освојува трофеи.
Да во право си , али тоа за Насри си е мое мислење зошто ми е најомразен фудбалер од арсенал..кога би станувало збор за некој друг можеби би мислел поинаку..и колку и да е добар или совршен јас неможам да ги видам неговите квалитети..i hate him ..:)

SIRKO

Believe in Manchester United FC
Член од
8 јануари 2008
Мислења
287
Поени од реакции
18
Абе аман доста ни се засилувања имаме доволно играчи за да газиме се пред себе јас мислам дека само Клеверли е вистинското засилување со стекнато искуство и ќе ја задржи средината на ниво Поздрав.

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.777
Поени од реакции
30.639
Честито голманиште

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.801
Поени од реакции
5.575
уште Родвел (обавезно) и eдно асално плејмејкерче и лапај си 20че :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Уште не е најден Диуфов, девојка му рекла дека не е загрижена, се дешавало да си исчезне и дека сигурно ова е негова шега. Оф мори мајко...

David De Gea was born a month after Edwin van der Sar made his professional debut
--- надополнето: Jun 29, 2011 7:38 PM ---
Денес одлетал веднаш во Мадрид за да се прости со фановите и клубот:

"Today is a hard day for me, it has been incredible to play here and i hope to be back one day, my heart and family will always be with Atletico.

My first impressions of United are good, they have a world class set up. Last week the club told me of the offer, I visited the facilities and [heard] the offer they were making and discussed it with my family.
They have everything, a huge club, the best club in the world, it's perfect"
Manchester United is one of the biggest clubs in the world and it is a big step for my career."

--- надополнето: Jun 29, 2011 7:40 PM ---

Член од
22 јануари 2009
Мислења
382
Поени од реакции
25
ХАХА Петли па ако Петелот Евра не е сонас тогаш знаеш и самиот сто би се случило со нашата одбрана

Член од
22 мај 2011
Мислења
134
Поени од реакции
34
ХАХА Петли па ако Петелот Евра не е сонас тогаш знаеш и самиот сто би се случило со нашата одбрана
Чиста коинциденција ..со називот на репрезентацијата :) и изразот шо го уотрепив :) не мислев на французите туку така ..се дуе како петел .. :) кога ке сака да опни некоја кокошка

Kajgana Shop

На врв Bottom