Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Рајан Таниклиф ќе оди во Питербороу во Чемпионшип следната година на позајмица, кај син му на Ферги.
--- надополнето: Jun 26, 2011 2:14 PM ---
Како што ми се чине никој од овие нам да дојде:(

tumblrln86.png

610x.jpg

P.S Flame како ти е тумблр-от? :D

јас мислам дека нашиот шопинг ќе заврши со потписот на Де Геа , а нашата средина ќе биде Клеверли<> Андерсон ;)
То бе друже нека ни е здрав андо...има да ора по средината на теренот , ама да има некој поискусен до него да го мава шалтаци за мотивација а клевери незнам лани на претсезонските растури не ми е јасно оти го дадоа на позајмица :) али да не се праам стручњак ферги си знае :) Pozz

A и не летај многу, не те фалат тебе... го фалат Гоше. (y) И немој вакво однесување со Македонец_7, тој е еден од малкуте паметни фанови на Арсенал и остало. Ај поздрав :)

Ете, кој ме разбрал.. Паметен чоек :) За дечкото погоре, ќе си најди во private од кој сакам автограм..

Поздрав

То бе друже нека ни е здрав андо...има да ора по средината на теренот , ама да има некој поискусен до него да го мава шалтаци за мотивација а клевери незнам лани на претсезонските растури не ми е јасно оти го дадоа на позајмица :) али да не се праам стручњак ферги си знае :) Pozz

Време е да заигра на природната позиција, доста му беше дефанзива. :)

Го виделе Гигс на одмор со жена му и одма статија во Сан, сеа на новинариве криво им е дека не се разведуваат, нема за што да напишат :place:

ееех Roy Keane колку фалии :)
--- надополнето: Jun 27, 2011 12:40 AM ---
http://www.imdb.com/title/tt0410292/
Мора ова секој да го гледа! на замунда го има до 2009г
ама супер филм е...се, СЕ за јунајтед

ееех Roy Keane колку фалии :)
--- надополнето: Jun 27, 2011 12:40 AM ---
http://www.imdb.com/title/tt0410292/
Мора ова секој да го гледа! на замунда го има до 2009г
ама супер филм е...се, СЕ за јунајтед

фали фали...фали некој да мава шамари за чат-пат да ги симне на земја малце...од 3-0 да направат 3-5 :D

Ако ве знам кој е кој со јузериве еве на :)

Јас сум Zarren одма да си пишам да нема забуни! :D

AS репортира дека сме понудиле наводно 15 милиони за Тиаго од Барселона, сега колку е точно ова не знам, да не го глумам Гоше. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom