Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

На клипчиња со го имам гледано на youtube изгледа солидно

Извини мајсторе, незнаев дека имаш такви моќи, да процениш играч според youtube. Значи ова екипиве се будали што трошат по милиони годишно на скаути, па билети и влезници за скаутите, доволно е да те земат тебе, да ти платат интернет, пушташ youtube и сите најдобри играчи завршуваат во Јунајтед. Извини уште еднаш, најдлабоко, не мислев да го навредам човекот што ќе ја направи следната револуција во фудбалот.

Форумов е за сите така да колку и да нејчам да гледам ЌЕ морам ;) така да и ти ќе мораш ако не сакаш не отварај, чоекот си најде занимација ќе си клава линкови

Извинете, вака падобрански, ама чоекот ви е закон !! :D :D :D

Извини мајсторе, незнаев дека имаш такви моќи, да процениш играч според youtube. Значи ова екипиве се будали што трошат по милиони годишно на скаути, па билети и влезници за скаутите, доволно е да те земат тебе, да ти платат интернет, пушташ youtube и сите најдобри играчи завршуваат во Јунајтед. Извини уште еднаш, најдлабоко, не мислев да го навредам човекот што ќе ја направи следната револуција во фудбалот.

Види го Лук Чедвик што прави, што се будалевме што го пуштивме, сега Балон Д`Ор ќе имаше :D

Види го Лук Чедвик што прави, што се будалевме што го пуштивме, сега Балон Д`Ор ќе имаше :D

Кога сме више кај промашувањата на Ферги мене најкриво ми е за Quinton Fortune, Liam Miller, Eric Djemba-Djemba и Kleberson. Ама тоа е, го нема Ферги Gose007 за советник и ќе промашува. :D

Извинете, вака падобрански, ама чоекот ви е закон !! :D :D :D
Аиии шо зборуваш не знаев фача шо ме пофали , ај сеа дој автограм да ти дам сакаш од мене или директно од САФ , или ко си бил мал кој играч си го сакал од манчестер?

Ќе се снимам и јас додека играм фудбал (читај најдобрите потези и голови), ќе го аплоадирам видеото на Јутуб, и можеби ќе ја имам среќата Гоше да го погледне видеото и да ме испрати во Јунајтед :) :cool:(y)

Чекај да погугла, да најде кој бил Чедвик па ќе ти одговори... Мала помош Гоше, најгрдиот фудбалер што некогаш играл за Јунајтед :D :D

Аиии шо зборуваш не знаев фача шо ме пофали , ај сеа дој автограм да ти дам сакаш од мене или директно од САФ , или ко си бил мал кој играч си го сакал од манчестер?

A и не летај многу, не те фалат тебе... го фалат Гоше. (y) И немој вакво однесување со Македонец_7, тој е еден од малкуте паметни фанови на Арсенал и остало. Ај поздрав :)

Jaс само да му посакам среќа на Чичарито и победа во Голд Купот.. И бар едно голче за нас нека даде! :)

ГГ&3+ ја имам на тикет, вашиот само што пропушти добра шанса за понатаму сакам две голчиња или ќе се расправаме :D

ахах :) никад не му се десило вака 2 шанси да испушти, ама ќе падне гол од Мексико, опсада им прават, овие од Америка веќе внесоа апла одбранбен играч според амерово што коментира. Интересен меч е, на кој му е досадно нека гледа.

ахах :) никад не му се десило вака 2 шанси да испушти, ама ќе падне гол од Мексико, опсада им прават, овие од Америка веќе внесоа апла одбранбен играч според амерово што коментира. Интересен меч е, на кој му е досадно нека гледа.
Добро сеа, втората беше офсајд :Р..

Иначе, имате и на Еуроспорт 2, за тие со потрошен нет :)

Едит: 2-0 -.-

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom