Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Гледам никој не коментираше како изигра Бутнер на утакмицата со ВХ, според мене изигра 3x подобро од било кој перформанс на Евра у 2014.Многу се подобрил у дефанзива имаше едно 3-4 одлични стартови кои ме изненадија бидејки беа несвојствени за него.Истотака немаше некои излети напред ко мува без глава како што правеше порано.Сепак ако продолжи да напредува вака мислам дека ќе остане и понатака во Јунајтед со солидна минутажа за резервен лев бек, и покрај тоа ако се донесе некој подобар од него.(y)[DOUBLEPOST=1395651814][/DOUBLEPOST]и да заборавив дуото Мата-Кагава е баш :drk: какви акции градеа човече :cuc: Во комбинација со Нани ( И Јанузај исто ама на него се помалку рачунам, бидејки за годините доста изигра и за разлика од почетокот на сезоната, сега изгледа тотално безидејно и исцрпено), позади нив Фела и ќе биде Неможе нам нико ништа, јачи смо од судбинее :icon_lol:

Вака би требало да изгледа идеалниот состав според мене:
ДДГ
Рафа ----Смолинг---Еванс---Евра
Фела------ Џонс
Нани------Мата--------Кагава ( овие ќе имаат нешто фри рол улога како што имаа со ВХ)
РВП/Руни ( нека си ги искубат косите за кој да почне прв:pos:)
Да одличен беше Битнер и баш ме изненади позитивно во саботата ама би сакал да добие шанса утре и против Сити да видеме како ќе се снајде со појаки крила(Навас/Насри). Додека за составот против Сити мислам дека е подбро ќе Велбек да игра десно крило пред Нани поради тоа што доста помага и во дефанзива, а и Нани нема старт од Ноември. Еве вака нешто:
----------------Де Геа-------------------------------
-Рафаел--Џонс---Еванс/Смолинг--Битнер-
---------Фелаини--------Керик---------------------
-Велбек-------Мата---------Кагава----------------
-----------------Руни----------------------------------

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Кај да е и Грујо ќе му прати покана за нас да игра.
И да достави список со тројца други сигурни играчи кои ќе играат за нас.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Абе брат,кога и да те видам тебе ти си со аватар од Ливерпул....имаш добиено кладба некогаш? :D :D :D
Оваа сезона имам само 2 изгубено само инаку до лани најчесто јас ги добивав, лани на еден фан на Ливерпул му дадов на Евра аватар да носи :D .

Член од
5 август 2008
Мислења
6.017
Поени од реакции
5.342
UEFA je kaznila Bayern igranjem pred praznim tribinama u utakmici protiv Manchester Uniteda, razlog svemu tome je ovaj transparent koji se pojavio na utakmici protiv Arsenala

незнам колку е вистина

Член од
27 март 2007
Мислења
735
Поени од реакции
316
UEFA je kaznila Bayern igranjem pred praznim tribinama u utakmici protiv Manchester Uniteda, razlog svemu tome je ovaj transparent koji se pojavio na utakmici protiv Arsenala

незнам колку е вистина
Точно е. Уефа го казнила Баерн но ќе биде празен само блокот каде што бил транспарентот. Тој блок е со околу 1000 места.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.809
Поени од реакции
44.126
Грдо ќе изгледа ептен со празни места таму.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Да беше англиска екипа со ваков испад ќе имаше 3 години суспензија на сите англиски екипи во ЛШ + одземање на титулите на Манчестер и Ливерпул.

HristijanWR10

Bryan Kearney
Член од
11 април 2012
Мислења
10.767
Поени од реакции
20.491
Да беше англиска екипа со ваков испад ќе имаше 3 години суспензија на сите англиски екипи во ЛШ + одземање на титулите на Манчестер и Ливерпул.
И на Арсенал
oh wait

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Погледенете ја промената на играта со Кагава и Мата во екипта и како се формираат тие триаголници на срединта на теренот ,а тоа е поради тоа што тие играат блилку еден од друг и постојано се движат и ги менуваат позициите.
http://livelifeunited.com/juan-mata-shinji-kagawa-changed-dynamic-tactics/

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom