- Член од
- 5 февруари 2009
- Мислења
- 7.572
- Поени од реакции
- 4.239
Да одличен беше Битнер и баш ме изненади позитивно во саботата ама би сакал да добие шанса утре и против Сити да видеме како ќе се снајде со појаки крила(Навас/Насри). Додека за составот против Сити мислам дека е подбро ќе Велбек да игра десно крило пред Нани поради тоа што доста помага и во дефанзива, а и Нани нема старт од Ноември. Еве вака нешто:Гледам никој не коментираше како изигра Бутнер на утакмицата со ВХ, според мене изигра 3x подобро од било кој перформанс на Евра у 2014.Многу се подобрил у дефанзива имаше едно 3-4 одлични стартови кои ме изненадија бидејки беа несвојствени за него.Истотака немаше некои излети напред ко мува без глава како што правеше порано.Сепак ако продолжи да напредува вака мислам дека ќе остане и понатака во Јунајтед со солидна минутажа за резервен лев бек, и покрај тоа ако се донесе некој подобар од него.[DOUBLEPOST=1395651814][/DOUBLEPOST]и да заборавив дуото Мата-Кагава е баш
какви акции градеа човече
Во комбинација со Нани ( И Јанузај исто ама на него се помалку рачунам, бидејки за годините доста изигра и за разлика од почетокот на сезоната, сега изгледа тотално безидејно и исцрпено), позади нив Фела и ќе биде Неможе нам нико ништа, јачи смо од судбинее
Вака би требало да изгледа идеалниот состав според мене:
ДДГ
Рафа ----Смолинг---Еванс---Евра
Фела------ Џонс
Нани------Мата--------Кагава ( овие ќе имаат нешто фри рол улога како што имаа со ВХ)
РВП/Руни ( нека си ги искубат косите за кој да почне прв)
----------------Де Геа-------------------------------
-Рафаел--Џонс---Еванс/Смолинг--Битнер-
---------Фелаини--------Керик---------------------
-Велбек-------Мата---------Кагава----------------
-----------------Руни----------------------------------