Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
14 април 2012
Мислења
33.016
Поени од реакции
67.927
Тоа е тоа.
Го видов ова сабајле постирано на фб, дека сме најдобар гостин.

Ама дома изгубивме поени од Евертон, Њукасл, Тотенхем, WBA еј... 2 поена поклон на Саутемптон, 2 на Фулам.

Тоа е разликата од нас и ЛШ.

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
Чекајте другари,
Ова писмово погоре што е, ЊТФ?!
Пратено на 20ти, а Руни играше и на 19ти, и на 22ри.
Значи стварно не ми е јасно. :cautious:

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Чекајте другари,
Ова писмово погоре што е, ЊТФ?!
Пратено на 20ти, а Руни играше и на 19ти, и на 22ри.
Значи стварно не ми е јасно. :cautious:
Абе кај видовте вие Руни? Си пишува горе мисс финли или сл.

Sent from my ZTE BLADE III using Tapatalk

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Писмото и ружата се пратени од Мојс до вдовицата и мајка на 5 деца која го изгубила маж и поради тешка болест кој воедно 20+ години имал сезонски билет за на ОТ. Кој јаден Руни јас па барам на нет ништо нема, татко му на Руни е три пати поголем од него, ни пет Хирошими не го ништат :D

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.613
Поени од реакции
8.307
Гледам никој не коментираше како изигра Бутнер на утакмицата со ВХ, според мене изигра 3x подобро од било кој перформанс на Евра у 2014.Многу се подобрил у дефанзива имаше едно 3-4 одлични стартови кои ме изненадија бидејки беа несвојствени за него.Истотака немаше некои излети напред ко мува без глава како што правеше порано.Сепак ако продолжи да напредува вака мислам дека ќе остане и понатака во Јунајтед со солидна минутажа за резервен лев бек, и покрај тоа ако се донесе некој подобар од него.(y)[DOUBLEPOST=1395651814][/DOUBLEPOST]и да заборавив дуото Мата-Кагава е баш :drk: какви акции градеа човече :cuc: Во комбинација со Нани ( И Јанузај исто ама на него се помалку рачунам, бидејки за годините доста изигра и за разлика од почетокот на сезоната, сега изгледа тотално безидејно и исцрпено), позади нив Фела и ќе биде Неможе нам нико ништа, јачи смо од судбинее :icon_lol:

Вака би требало да изгледа идеалниот состав според мене:
ДДГ
Рафа ----Смолинг---Еванс---Евра
Фела------ Џонс
Нани------Мата--------Кагава ( овие ќе имаат нешто фри рол улога како што имаа со ВХ)
РВП/Руни ( нека си ги искубат косите за кој да почне прв:pos:)

Последно уредено:

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.884
Поени од реакции
21.816
Гледам никој не коментираше како изигра Бутнер на утакмицата со ВХ
го хејтаат ептен па затоа ги рчнав после натпреварот но ретко кој одговори !!!
денеска изиграа одлично цел тим, Фелаини ги отвори во средина и според мене МОТМ заедно со Руни. Керик и Џонс одлична соработка, Рафаел малце потрфли на почеток после тоа супер, Бутнер солиден и за разлика од Евра не леташе напред. Мата и Кагава одлични заедно, Флечер нека иде нека му даде некој час на Клевз како се контролира топка .... Јанг тапа џонс :D
зашто бе не коментирате за бутнер .. ваше мислење како изигра денес и споредба со евра некоја да дадете ?

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.809
Поени од реакции
44.126
Јас искрено воопшто не му ни обрнав внимание, поjма неам оти. xD

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Fatih Terim asks Manchester United's Adnan Januzaj to play for Turkey.

R

red.devil

Гостин
Кај да е и Грујо ќе му прати покана за нас да игра.
Ќе го собере тимот за инвестиции што е, и ќе подготват презентација како и зошто е добро да инвестира во својата иднина со тоа што ќе игра за Македонија!! :pos::pos:

Член од
15 февруари 2012
Мислења
2.680
Поени од реакции
1.805

:tapp::pos:-----------------------------------------^^^^^^^^^^^^

Kajgana Shop

На врв Bottom