Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
15 февруари 2012
Мислења
2.680
Поени од реакции
1.805
Само објаснете ми зашто свирна 10-11 секунди порано :) :sneaky:

Член од
14 април 2012
Мислења
33.040
Поени од реакции
67.995
Од она што јас успеав да видам, Ван Перси доби удар во задниот мускул кој по силен удар се згрчува.
Слично како што правевме во средно, лупаш некој со колено во страничен мускул на ногата на која стои, и после 15 минути не може да застане на истата нога се дури не се опушти мускулот. Гркот баш со колено го фукна.
Боли у пм у моментот, али поминува за 2-3 дена.

Валенсија погоре изгледа ко сиропиталец.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.812
Поени од реакции
44.141
Таман свирна, семафорот на МТВ им е назад. :)[DOUBLEPOST=1395267657][/DOUBLEPOST]
Од она што јас успеав да видам, Ван Перси доби удар во задниот мускул кој по силен удар се згрчува.
Слично како што правевме во средно, лупаш некој со колено во страничен мускул на ногата на која стои, и после 15 минути не може да застане на истата нога се дури не се опушти мускулот. Гркот баш со колено го фукна.
Боли у пм у моментот, али поминува за 2-3 дена.

Валенсија погоре изгледа ко сиропиталец.
Ау ќути коа ќе ти дојдат од 2те страни е најјако. :pos:

Red Man

we do what we want!
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.057
Поени од реакции
1.947
Абе не му е ништо, само удар беше. Колено во бутен мускул или во колено знае да биде многу болно во моментот. Затоа лежеше. А и тактички се совпадна со тоа што Фелаини беше потребен на терен. Можда Мојс требаше и порано да ја направи таа измена, ама така ќе имаа повеќе простор и дефанзифците нивни да навалат.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.781
Поени од реакции
9.596
РВП да е фит до 1/4 финалето, дотогаш не мора да се замараат момциве. Битнер мора да се проба некако да влезе во ритам од неколку натпревари. Ова ми се допаѓа зошто конечно после долго време игравме со правилно поставени крила кои надополнувааа во одбраната. Со Мата/Кагава поставени бочно со слобода во игра имаме дупка при дефанзива и досега Евра и Рафаел биле изнудувани на брзи контри каде имале мали можности да реагираат. Денес и Валенсија и Велбек солидни во тој сегмент и мислам дека тука беше клучот што колку толку бевме постабилни. Инаку нека му лупнат и на ДДГ еден долгорочен договор со 100к+ неделно, ваков пантер заслужува да биде во најплатените во клубот.

Член од
15 февруари 2012
Мислења
2.680
Поени од реакции
1.805
Гигс на 40 и кусур години, како шпринташе , како бркаше на крај, алал да му е, ви реков дека намерно ке игра и он ке ги форсира сите... Браво за Мојс.
А и конечно да признаеме денес се сврте среќата на наша страна... редно беше

Член од
14 април 2012
Мислења
33.040
Поени од реакции
67.995
Свирна предвреме, ама на време.

Перси лежеше од 88-ма до 91-ва минута.
Бидејки не се знаеше колку ке лежи, не можеше четвртиот да покаже колку ке се игра додатно, верувам дека судијата додаде некои 30 секунди плус од прилика, ама Ван Перси излезе побрзо од очекуваното, па затоа и свирна порано.

eternum

-- 21 incoming ? --
Член од
27 јуни 2007
Мислења
1.030
Поени од реакции
1.167
Анулиравме негатива од 2:0, не примивме гол, конечно покажавме јајца, РвП даде 3 гола.. шо повеќе од тоа за радост?

@ManUtdChampions, Воа потпис ќе го разбие малеро пред утакмицата со Вест Хем.
И не само тоа, конечно еден позитивен рекорд да лупнеме - прва екипа што анулира предност од 2:0 во завршна фаза на ЛШ. Ај без многу дрвење како шо кажа Фросе, сме губеле и од поголеми пацери кога сме биле "појаки" - Базел, ениуан хинт хинт?[DOUBLEPOST=1395268511][/DOUBLEPOST]
In GILLuminati we trust :cuc:

Член од
20 април 2009
Мислења
994
Поени од реакции
946
И не само тоа, конечно еден позитивен рекорд да лупнеме - прва екипа што анулира предност од 2:0 во завршна фаза на ЛШ. Ај без многу дрвење како шо кажа Фросе, сме губеле и од поголеми пацери кога сме биле "појаки" - Базел, ениуан хинт хинт?[DOUBLEPOST=1395268511][/DOUBLEPOST]

In GILLuminati we trust :cuc:
Барса минатата година со Милан :ROFLMAO:, инаку одлична победа, многу среќа во ждребот!

Kajgana Shop

На врв Bottom