Таман свирна, семафорот на МТВ им е назад.Само објаснете ми зашто свирна 10-11 секунди порано![]()
![]()
Ау ќути коа ќе ти дојдат од 2те страни е најјако.Од она што јас успеав да видам, Ван Перси доби удар во задниот мускул кој по силен удар се згрчува.
Слично како што правевме во средно, лупаш некој со колено во страничен мускул на ногата на која стои, и после 15 минути не може да застане на истата нога се дури не се опушти мускулот. Гркот баш со колено го фукна.
Боли у пм у моментот, али поминува за 2-3 дена.
Валенсија погоре изгледа ко сиропиталец.
добро е тоа ондакТаман свирна, семафорот на МТВ им е назад.![]()
Јок. Јас на Canal + гледав порано свирна.Таман свирна, семафорот на МТВ им е назад.![]()
Не бе, пред време свирна 10сек. јас на стрим гледав.Таман свирна, семафорот на МТВ им е назад.[DOUBLEPOST=1395267657][/DOUBLEPOST]
И не само тоа, конечно еден позитивен рекорд да лупнеме - прва екипа што анулира предност од 2:0 во завршна фаза на ЛШ. Ај без многу дрвење како шо кажа Фросе, сме губеле и од поголеми пацери кога сме биле "појаки" - Базел, ениуан хинт хинт?[DOUBLEPOST=1395268511][/DOUBLEPOST]Анулиравме негатива од 2:0, не примивме гол, конечно покажавме јајца, РвП даде 3 гола.. шо повеќе од тоа за радост?
@ManUtdChampions, Воа потпис ќе го разбие малеро пред утакмицата со Вест Хем.
In GILLuminati we trustСамо објаснете ми зашто свирна 10-11 секунди порано![]()
![]()
Барса минатата година со МиланИ не само тоа, конечно еден позитивен рекорд да лупнеме - прва екипа што анулира предност од 2:0 во завршна фаза на ЛШ. Ај без многу дрвење како шо кажа Фросе, сме губеле и од поголеми пацери кога сме биле "појаки" - Базел, ениуан хинт хинт?[DOUBLEPOST=1395268511][/DOUBLEPOST]
In GILLuminati we trust![]()
3:0 беше таа. Работава е за точно 2:0 од првиот мечБарса минатата година со Милан, инаку одлична победа, многу среќа во ждребот!