Секако дека ќе гласам само кој број беше 666 така ли?Супер си е Нани, прошлата полусезона и целата оваа сезона ја игра на ниво, очекувам следната на уште повисоко ниво да се крене.
Утре за Ферги да сте гласале сите ))))))
Мислев дека асистирал како на Кајт ))))Нани асистирал за голот кој и донесе победа на Норвешка.Браво Нани да продолжес со асистенциите како за репрезентацииата така и за нас http://videa.hu/videok/sport/por-1-0-nor-aTPvH8VJ8JTmEqcg
Чарли Адам уствари е навивач на Манчестер.. Така бар кажа тој коментаторот на мечот Манчестер - Блекпул пред 2 неделиЕх ти што знаеш ))
Јас секогаш сум бил за! Каков Чарли Адам какви бакрачи, по фаца му се познава дека е навивач на лузерите, нека си иде таму и нека гледа секој/а вторник/среда ЛШ на Канал 5!
Ешли е човекот!
Кој да дојде од Снајдер/МОдрич јас би бил пресреќен само да дојде некој не да останеме со празни раце и да чекаме Карик плејмејкер да ни биде.Inter Milan's Wesley Sneijder has flown to California to decide on a £30m move to Manchester with City and United both desperate to sign him.
Кога не можат да го допрат во играта и освоеното, ќе пробуваат било како да го оцрнат. Криво им е што Велшанин е најтрофеен играч во лигата, факт.Не ми се верува еј, сега измислуваат дека Гигс имал 8 годишна афера со жената на брат му.Се ќе напраат за да го оцрнат да им ебам се по список!
Велбек, Клеверли и Амос ?^Сепак О`Шеј е тука од времето на Кин, Кантона :Р
Ги препознавате дечињава?
Тие лево и десно од Мјуленстин
Рој КинПрегледај го приврзокот 31859
Кој го учеше вашиов вака да мава? Му ги искрши мадињата на нашето Гонче.
Е не за Венгер ќе гласамеСупер си е Нани, прошлата полусезона и целата оваа сезона ја игра на ниво, очекувам следната на уште повисоко ниво да се крене.
Утре за Ферги да сте гласале сите ))))))
Зато шо е слаб .Да, на 12 години Тоа црнчето е Ларнел Кол, што е кај младинците моментално и тој риѓавиот е Конор Девлин, голманот.
--- надополнето: Jun 5, 2011 1:17 PM ---
Зошто го нема Македа во У21 Италија?