GavolRulz
hippopotomonstrosesquipedaliophobia
- Член од
- 23 март 2008
- Мислења
- 12.724
- Поени од реакции
- 11.563
Тоа повеќе ме асоцира на пресадување на глава, а не на косаWhat about zis?
Тоа повеќе ме асоцира на пресадување на глава, а не на косаWhat about zis?
Дури сеа сфаќам колку грда глава има Обертан!Тоа повеќе ме асоцира на пресадување на глава, а не на коса
Не бе уба е за мавање чвргиДури сеа сфаќам колку грда глава има Обертан!
Фердинанд игра, губат 0-1, 32 минута.КОј ќе играт од нашите против Швицарска?
Хахахаха го гледаш мечот? И после ќе ме убедуваат ВДС < Харт.Фердинанд игра, губат 0-1, 32 минута.
Ај тие добри се, Кол е повреден не знам што чека Капело овој Бејнс да го стави, ама Милнер и Харт како се киксаат на мечов тоа е чудо невидено. Место Јанг да го стави, Милнер игра. И после Фостер се откажал од репрезентација, епа ќе се откаже, а докажа сезонава дека барем еднаш требаше да е на голот на репрезентацијата.0:2 и пенал за Англија, ептен д’бје англичаниве, кој им е крив шо ги земат манекенкиве од челзи и лузерул
Гледам, не дека другите нешто поарни се ама Харт им е Мен оф д меч, тој што ќе го спореди со ВДС слободно може да го прогласиме за лудак.Хахахаха го гледаш мечот? И после ќе ме убедуваат ВДС < Харт.
Немал време, морал да изврши трансплатација на косата.Абе зошто не игра Руни ?
16кава деновиве ваљда наш дрес ќе носи. xD Другиве во офанзива што треба да влезат демек колку да се закрпи е, цел напад им е повреден.право да ти кажам ко муви без глај трчет по теренов, швицарциве им ја земет лопкана ко на мали деца, бод ак извает да се среќни
--- надополнето: Jun 4, 2011 4:30 PM ---
резервиве ги познават некој?
14 Baines L.
15 Barry G.17 Downing S.12 Green R.13 Jagielka P.16 Young A.18 Zamora B
Ради жолти картони.Абе зошто не игра Руни ?
јас пак си реков дек ради косата нешто......Ради жолти картони.
Young A. (Lampard F.) замена ај да го видиме што ќе направи16кава деновиве ваљда наш дрес ќе носи. xD Другиве во офанзива што треба да влезат демек колку да се закрпи е, цел напад им е повреден.
Ради жолти картони.