Се повредил при изведување на корнер е официјалната верзија... Почна да станува интересно.BBC Sport @BBCSport 9m
Manchester United striker Robin van Persie is out for a month with a thigh strain, manager David Moyes tells a news conference #MUFC
![]()
Зависи од тоа кој играчи ќе дојдеа кај нас зошто ако си заминеше Руни сигурно ќе дојдеа 1-2 нови играчи (пример Мата ако се оствареа шпекулациите за трампата Руни-Мата) ама факт е дека Руни сезонава е наш најдобар играч и тој е најзаслужен што ја освоивме групата во ЛШ.Толку од класата на Персиов.Една сезона се испука и сега или не е во форма или е повреден, нешто слично на времето кога беше во Арсенал. Ама кога ќе ми текне дека го стававте пред Руни, и дека Руни бил тој што неможел да изигра на ниво 3-4 утакмици со ред, незнам... Мене само чисто хипотетички ме интересира каде ќе бевме сега да го продадевме Руни летоска, и до каде ќе се развиваше оваа непогода со оглед дека РВП некако не е расположен за фудбал сезонава?
до некаде у право си, што се летоска не истрескаа за Руни али си ги погазија зборовите..Толку од класата на Персиов.Една сезона се испука и сега или не е во форма или е повреден, нешто слично на времето кога беше во Арсенал. Ама кога ќе ми текне дека го стававте пред Руни, и дека Руни бил тој што неможел да изигра на ниво 3-4 утакмици со ред, незнам... Мене само чисто хипотетички ме интересира каде ќе бевме сега да го продадевме Руни летоска, и до каде ќе се развиваше оваа непогода со оглед дека РВП некако не е расположен за фудбал сезонава?
Поубаво кажано здравје !Додека беше стариот сет на помошници, немавме волку повреди во првите 3 месеци.
- Керик-повреда
- Ван Перси-х2 повреди
- Руни повреда
- Рафаел повреда
- Џонс повреда
Повреда при изведување на корнер? Недоволен фитнес бе браааат...
Mojс вика дека Робин требало да излезе после 70 минути, ама после сите ке го прашувале што прави?
Не знам што да коментирам. Кој е тренерот, ти или другите?
Уште и Рио му се накачува на маката, јавно критикувајки зошто така касно Мојс ги соопштува составите.
Не му се допаѓало тоа на Рио. А бе пукни и ќути таму, во формата во која играш, последен треба да збориш!
http://www.bbc.com/sport/0/football/25280449
Не знам што да кажам, во најгустиот распоред, без играчот кој ни е најдобар стрелец, во период кога мака мачиме да дадеме гол.
АМАН!