Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Член од
24 март 2010
Мислења
15.365
Поени од реакции
26.413
BBC Sport ‏@BBCSport 9m
Manchester United striker Robin van Persie is out for a month with a thigh strain, manager David Moyes tells a news conference #MUFC

:mad:
Се повредил при изведување на корнер е официјалната верзија... Почна да станува интересно.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Керик нека се врати, овој нека подреме малце, заслужи. Не ни требаше да го враќаат порано, бетер стана :)

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Inter Milan target Manchester United striker Javier Hernandez as part of exchange deal for Fredy Guarin

Се надевам дека ова е некоја шега и нема да се случи зошто со ова само ќе им дадеме на Интер квалитетен напаѓач и во Гуарин нема да го добиеме играчот кој ни треба на средината зошто тој освен силниот шут, физичката сила и брзината не поседува други квалитети, слаб пасер е и исто така е доста себичен играч.

Член од
14 април 2012
Мислења
33.031
Поени од реакции
67.972
:mad:

Слушнете ја изјавата на Мојс после мечот со Њукасл за РВП.
УПМ.

Малер врз малер.

Red Man

we do what we want!
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.057
Поени од реакции
1.947
Толку од класата на Персиов. :) Една сезона се испука и сега или не е во форма или е повреден, нешто слично на времето кога беше во Арсенал. Ама кога ќе ми текне дека го стававте пред Руни, и дека Руни бил тој што неможел да изигра на ниво 3-4 утакмици со ред, незнам... Мене само чисто хипотетички ме интересира каде ќе бевме сега да го продадевме Руни летоска, и до каде ќе се развиваше оваа непогода со оглед дека РВП некако не е расположен за фудбал сезонава?

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Толку од класата на Персиов. :) Една сезона се испука и сега или не е во форма или е повреден, нешто слично на времето кога беше во Арсенал. Ама кога ќе ми текне дека го стававте пред Руни, и дека Руни бил тој што неможел да изигра на ниво 3-4 утакмици со ред, незнам... Мене само чисто хипотетички ме интересира каде ќе бевме сега да го продадевме Руни летоска, и до каде ќе се развиваше оваа непогода со оглед дека РВП некако не е расположен за фудбал сезонава?
Зависи од тоа кој играчи ќе дојдеа кај нас зошто ако си заминеше Руни сигурно ќе дојдеа 1-2 нови играчи (пример Мата ако се оствареа шпекулациите за трампата Руни-Мата) ама факт е дека Руни сезонава е наш најдобар играч и тој е најзаслужен што ја освоивме групата во ЛШ.

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.690
Поени од реакции
11.797
до некаде у право си, што се летоска не истрескаа за Руни али си ги погазија зборовите..
немој и ти сеа да праиш иста грешка со Перси.
лани беше еден од најзаслужните што освоивме ПЛ а гарант и сезонава ке ја подигне формата, што се повредил пак грешката е кај Мојсо требаше да не го игра со Њукасал али ете :)
како и да е респект!

Red Man

we do what we want!
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.057
Поени од реакции
1.947
Абе далеку од тоа дека нема РВП пак ќе се врати во форма, само муабетот е дека и тој не е Чак Норис и мора да имаш повеќе класа напаѓачи за да си во игра за нешто, а тоа што Мата евентуално би дошол ако заминеше Руни, можи и ќе беше причина да се разигра јогурто оти без руни во тимот ќе немаше кој да даде гол. Барем досега сезонава тоа го кажува.

Член од
14 април 2012
Мислења
33.031
Поени од реакции
67.972
Додека беше стариот сет на помошници, немавме волку повреди во првите 3 месеци.
- Керик-повреда
- Ван Перси-х2 повреди
- Руни повреда
- Рафаел повреда
- Џонс повреда

Повреда при изведување на корнер? Недоволен фитнес бе браааат...

Mojс вика дека Робин требало да излезе после 70 минути, ама после сите ке го прашувале што прави?
Не знам што да коментирам. Кој е тренерот, ти или другите?
Уште и Рио му се накачува на маката, јавно критикувајки зошто така касно Мојс ги соопштува составите.
Не му се допаѓало тоа на Рио. А бе пукни и ќути таму, во формата во која играш, последен треба да збориш!

http://www.bbc.com/sport/0/football/25280449

Не знам што да кажам, во најгустиот распоред, без играчот кој ни е најдобар стрелец, во период кога мака мачиме да дадеме гол.

АМАН!

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.812
Поени од реакции
44.137
У пм и повреди и се. :mad:

Ај од друга страна, Руни ќе игра шпиц, Кагава зад него. Ама ако изгубиме и еден од овие 2ца, ќе се простуваме од ЛШ дефинитивно.

Друга опција е Велбек да распали. Знам, има посебен подфорум за хумор. :icon_mrgr:

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Додека беше стариот сет на помошници, немавме волку повреди во првите 3 месеци.
- Керик-повреда
- Ван Перси-х2 повреди
- Руни повреда
- Рафаел повреда
- Џонс повреда

Повреда при изведување на корнер? Недоволен фитнес бе браааат...

Mojс вика дека Робин требало да излезе после 70 минути, ама после сите ке го прашувале што прави?
Не знам што да коментирам. Кој е тренерот, ти или другите?
Уште и Рио му се накачува на маката, јавно критикувајки зошто така касно Мојс ги соопштува составите.
Не му се допаѓало тоа на Рио. А бе пукни и ќути таму, во формата во која играш, последен треба да збориш!

http://www.bbc.com/sport/0/football/25280449

Не знам што да кажам, во најгустиот распоред, без играчот кој ни е најдобар стрелец, во период кога мака мачиме да дадеме гол.

АМАН!
Поубаво кажано здравје !

Јас верувам дека мојс е правиот човек за нас(иако имам моменти на слабост во кој би употребил химлерови мерки на него) ,арно ама тој штабот негов е дупка до дупка. Премногу им е оваа работа нив, резултатите и повредите си го кажуваат тоа,требаше и мораше мојсије да проба со рене&ерик барем до новава година па ако не му се свиѓаа чао пријатно.

Друга работа ,знам не можеме да бараме инстант резултати ,ако сакавме тоа ке го ставеа моу на чело.Ајде да видиме што ке испадне до нашиов божиќ ,па да знаеме на што сме за сезонава.
Еве чист пример е брендон гоприма од ливерфејл ,се мачеа лани ,неконзистентни,немотивирани ,а оваа сезона без некој позначајни засилувања се втори на табела(барем за сега) ,значи требало време да се адаптира.Кај нас е малку подруга работата (повеќе фронта,многу поголем клуб,поголеми ѕвезди,......) Се надевам мојсие и ед факинг вудвард уште на 01.01.2014 во 01часот ке почнат да даваат понуди за играчи од средина + некое асално крило па со нови сили до нови победи.

Вчера го видов ова и пукнав од муки , Ешли факинг Дајв е 9ти најбогат британски фудбалер на островот (според годишни примања)

Kajgana Shop

На врв Bottom