Не мислев конкретно на тебе но ако се пронајде мило ми е.Но на крај доколку се освои титулата сите ке заборавите на критиките и ке величете а на почетокот на новата сезона пак иста песна ке се врти.
Не се правејте деца! Сите до некаде разбират как е да се игра пред голема публика и на важни утакмици. Никој ништо лошо нее кажал за Чичарито. ~مالك~ само кажа дека Чичарито последните 2-3 утакмици е дупка, и јас се слагам со него. Настрана головите, едноставно коментираме за неговата игра. Последните 3 утакмици е ептен деконцентриран. Им продава топки на противниците, касно ја прима топката, не оде директно на неа, често е у офсајд, неколко пати лошо дава повратни топки. Знааш, сите фудбалеере се исти, сите се наваѓат под притисок и праат грешки. За мене е жално тва шо некои особи незнаат доволно да ги ценат работте. У тие ситуации да беше Бербатов на пример, цел фан клуб ќе сереше, сега еден спомна за Чичарито одма се нафрлате. Па реално Чичарито е камен тие утакмици, неможе ниеден 100килски дефанзивец да помине, не га користе ни брзината, макар да го претрче, ама некои фудбалеере се едноставно срцкасти, а таков е и Чичарито. Со самата негова појава некои фановите се среќни. Роден фудбалер, не праве ништо посебно, а решава утакмици, 90та мин-90та, големи-големи. Неговио стил е таков, тва е неговата природа, за разлика од Бербатов. Сите голове на Чичарито се да не кажам "случајни", од 3-4м, дали со глава, газ или јајца, он дава гол. У редо е, никој не го оспорува тва, ме боле таквото со шо и как ќе го даде голо, битно да победеме, ама да гледаме малко и на фудбалската страна. Пример, на утакмицата со Њукасл ного се израдувах на потего на Чичарито коо шутна од 20м некаде. Солиден удар беше, и не требаше уште ного да постигне евро гол. Лошо е и тва шо се гледат само тие фудбалеере шо дават голове, а се запоставуват вистинските мотооре как Сколс. Тука сакам да го спомнам Керик шо последните утакмици ме изненадува, без обзир грешката со Сити. Се гледа дека е ојачал психички, не се плаше толко, игра малко поагресивно, поборбено. Некој е правил маабет со него, некој му е помогнал. Сигурно е Ферги, он е психолоого, па и за тва му дава нон-стоп шанса. Мака ми е и тва шо не ги гледате неговите позитивни страни, јас никојпат не сам го критикувал, неговата позиција е најтешка за игране, а нее ни 50% од тва ценета. И да се вратам на маабето, и Бербатов таа сезона има најного голове дадено, ама некои пак не го сакат и оште го пцуут, мразат да го гледат как се "влече" по терено, а тва уствари е неговио стил на игра, па така изгледа. Нема никакви правила, сее релативно, как шо кажах, некои фудбалеере се едноставно срцкасти, уште коо ќе му га видеш фацичката одма ти флева у срцето. Е Чичарито е баш таков.
И без кавги, едноставно дискутираме, за тва е и формуо. Ќе биде критика коо ќе не слуша/чита/гледа Чичарито, а јас не верувам оти го праве тва.