Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Шо сакате речете плукајте те ме , црвенки и така натаму ама јас ќе си се испразнам шо мислам околу Чичарито.
Чичарито во последниве 2 натпревари е чиста ДУПКА, сеа ќе речите дека тој го даде голот. Тој би требало да влегува како замена од кај 60 мин , а не вака по цели натпревари да го гледам кај шо не можи да носи топка и да тргни со себе 2-3 играчи, од авион се гледа дека ни фали булгарчето Митко по кое сите плукавте дека не дава голови , ама со себе влечи играчи за да можи Руни или Чичарито да шиба голови. Бербатов според мене мислам дека е покорисен од Чичарито..
Јасно де, и ние го делиме твоето мислење, ама што да правиме кога е болен Бербатов :) А за во Европа дуото Чича - Руни одлично функционира, тимот што победува не се менува :Р

--- надополнето ---

"If I could swap my 19 goals for many championships for Manchester United I would." - Chicharito

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
Нека ни е честита победата, и нека ни се множат успесите.

Член од
30 мај 2010
Мислења
213
Поени од реакции
11
Добро луге,не сте ми јасни.Гледам сега Чичарито ви бил дупка?а зошто?а најпрвин го пцуевте Митко?Кој да ве разбере не знам,нити филозоф да се нафати нема да успее.Се нешто ви фали.
Разберете дека врз детето има притисок и не е лесно да игра секогаш на ниво.Зошто воопшто секогаш мора да критикувате?Лесно ви е да нафрлете 5-6 збора од страна како не чини а не знаете како е да се игра пред толкава публика,ставете се за момент во негова кожа па после критикувајте.Вие да не сте некои експерти и сте биле на негово место да знаете како е?Па не е лесно да се игра во клуб како што е Манчестер Јунајтед во кој секогаш има предизвик туку само знаете да кажете дупка,слаб и недоволно добар за во Јунајтед.Стариот знае што прави и кого да игра а не сте ми запнале овде Митко Митко,кога играше Митко Ернандез ви фалеше а сега обратно.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
“The thing that puzzles me is that I keep hearing that we still have got to play Arsenal and Chelsea, as if we are going to lose them," he told Sky Sports.

"Why can't we win these games? Why should people say that we can't beat Chelsea at home or go to the Emirates and win?”

“I said to the players today to forget all that nonsense and just win your games. Win their games and we will be alright.

“We just need to keep our heads down, don't get carried away. The way [the players] are going about their business gives them an excellent chance. I think there is a winning attitude among them all. They have a refusal to give in and a determination to do better.”

GLORY!

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.641
Поени од реакции
6.469
Бејнс најдобриот лев бек во лигата? Валенсија го направи маленко дете. :)

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.885
Поени од реакции
21.818
Шо сакате речете плукајте те ме , црвенки и така натаму ама јас ќе си се испразнам шо мислам околу Чичарито.
Чичарито во последниве 2 натпревари е чиста ДУПКА, сеа ќе речите дека тој го даде голот. Тој би требало да влегува како замена од кај 60 мин , а не вака по цели натпревари да го гледам кај шо не можи да носи топка и да тргни со себе 2-3 играчи, од авион се гледа дека ни фали булгарчето Митко по кое сите плукавте дека не дава голови , ама со себе влечи играчи за да можи Руни или Чичарито да шиба голови. Бербатов според мене мислам дека е покорисен од Чичарито..
Ти текнува ли како ја изигра Бербатов својата прва/втората сезона кај нас ??? дали треба повеќе објаснување ??? Се кладам дека на крај Чикарито ќе биде најефикасниот фудбалер оваа сезона !!!

Добро луге,не сте ми јасни.Гледам сега Чичарито ви бил дупка?а зошто?а најпрвин го пцуевте Митко?Кој да ве разбере не знам,нити филозоф да се нафати нема да успее.Се нешто ви фали.
Разберете дека врз детето има притисок и не е лесно да игра секогаш на ниво.Зошто воопшто секогаш мора да критикувате?Лесно ви е да нафрлете 5-6 збора од страна како не чини а не знаете како е да се игра пред толкава публика,ставете се за момент во негова кожа па после критикувајте.Вие да не сте некои експерти и сте биле на негово место да знаете како е?Па не е лесно да се игра во клуб како што е Манчестер Јунајтед во кој секогаш има предизвик туку само знаете да кажете дупка,слаб и недоволно добар за во Јунајтед.Стариот знае што прави и кого да игра а не сте ми запнале овде Митко Митко,кога играше Митко Ернандез ви фалеше а сега обратно.
+1

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Е абе ај сеа, шо е со негативната атмосфера?Божеее мој, ви текнува ли овој, ви текнува овој ? А ви текнува кога ливерпул ни бегаше 10 титули, па сега ги ебеме, а?

Член од
30 мај 2010
Мислења
213
Поени од реакции
11
Е абе ај сеа, шо е со негативната атмосфера?Божеее мој, ви текнува ли овој, ви текнува овој ? А ви текнува кога ливерпул ни бегаше 10 титули, па сега ги ебеме, а?
Не е проблемот атмосферата,туку друго е.
Примети само:Eден натпревар Митко е дрво,да му се покаже излезната врата,не е за во Јунајтед, дупка е ајде сега Чичарито да влезе...
Сега е обратно.Чичарито не чини а Митко чини,врати се Митко,Чичарито е дупка.
Тој играч фали,тој го сакаме,овој ни треба.
Па добро бе,дали се запрашал некој дали е всушност во право со критиките?сите рипаат и скокаат кога е некој лош а ако изигра натпревар на ниво го величат.Секој може да биде експерт ама од страна.А замислете како им е на играчите таму,на терен,се бораат,остават срце пред 79 илјадна публика.Е не е исто луге.
Имам одено на натпревар на Јунајтед во лш против Барселона во финале,чуството е неверојатно,ако згреши некој го исфиркуваат,а ако не му аплудираат,па сега оној кој критикува нека помисли како е.Зошто еден сигурно знае повеке од нас а тоа не сте критичарите овде.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Не е проблемот атмосферата,туку друго е.
Примети само:Eден натпревар Митко е дрво,да му се покаже излезната врата,не е за во Јунајтед, дупка е ајде сега Чичарито да влезе...
Сега е обратно.Чичарито не чини а Митко чини,врати се Митко,Чичарито е дупка.
Тој играч фали,тој го сакаме,овој ни треба.
Па добро бе,дали се запрашал некој дали е всушност во право со критиките?сите рипаат и скокаат кога е некој лош а ако изигра натпревар на ниво го величат.Секој може да биде експерт ама од страна.А замислете како им е на играчите таму,на терен,се бораат,остават срце пред 79 илјадна публика.Е не е исто луге.
Имам одено на натпревар на Јунајтед во лш против Барселона во финале,чуството е неверојатно,ако згреши некој го исфиркуваат,а ако не му аплудираат,па сега оној кој критикува нека помисли како е.Зошто еден сигурно знае повеке од нас а тоа не сте критичарите овде.
Добро бе другар жив ме запали , зарем нема слобода на говор ни на форум?

Член од
30 мај 2010
Мислења
213
Поени од реакции
11
Добро бе другар жив ме запали , зарем нема слобода на говор ни на форум?
Не мислев конкретно на тебе но ако се пронајде мило ми е.Но на крај доколку се освои титулата сите ке заборавите на критиките и ке величете а на почетокот на новата сезона пак иста песна ке се врти.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Не мислев конкретно на тебе но ако се пронајде мило ми е.Но на крај доколку се освои титулата сите ке заборавите на критиките и ке величете а на почетокот на новата сезона пак иста песна ке се врти.
Се пронајдов јас зашто јас пишав дека е ДУПКА па и Е за мене! За мене подобар е бербатов ... Нема шо да ти објаснувам џабе ќе биди се кога ти друго ми кажуваш а јас друго велам...

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Никој не е дупка, туку се работи за двајца различни профили на напаѓачи кои треба да се користат во различни ситуации. Тоа што го може едниот не го може другиот и обратно.

Член од
30 мај 2010
Мислења
213
Поени од реакции
11
Се пронајдов јас зашто јас пишав дека е ДУПКА па и Е за мене! За мене подобар е бербатов ... Нема шо да ти објаснувам џабе ќе биди се кога ти друго ми кажуваш а јас друго велам...
Eве ти го Димче,величи го,купи си и дрес од него,ама ако погреши да не слушнам пцуење од твоја страна.

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Не се правејте деца! Сите до некаде разбират как е да се игра пред голема публика и на важни утакмици. Никој ништо лошо нее кажал за Чичарито. ~مالك~ само кажа дека Чичарито последните 2-3 утакмици е дупка, и јас се слагам со него. Настрана головите, едноставно коментираме за неговата игра. Последните 3 утакмици е ептен деконцентриран. Им продава топки на противниците, касно ја прима топката, не оде директно на неа, често е у офсајд, неколко пати лошо дава повратни топки. Знааш, сите фудбалеере се исти, сите се наваѓат под притисок и праат грешки. За мене е жално тва шо некои особи незнаат доволно да ги ценат работте. У тие ситуации да беше Бербатов на пример, цел фан клуб ќе сереше, сега еден спомна за Чичарито одма се нафрлате. Па реално Чичарито е камен тие утакмици, неможе ниеден 100килски дефанзивец да помине, не га користе ни брзината, макар да го претрче, ама некои фудбалеере се едноставно срцкасти, а таков е и Чичарито. Со самата негова појава некои фановите се среќни. Роден фудбалер, не праве ништо посебно, а решава утакмици, 90та мин-90та, големи-големи. Неговио стил е таков, тва е неговата природа, за разлика од Бербатов. Сите голове на Чичарито се да не кажам "случајни", од 3-4м, дали со глава, газ или јајца, он дава гол. У редо е, никој не го оспорува тва, ме боле таквото со шо и как ќе го даде голо, битно да победеме, ама да гледаме малко и на фудбалската страна. Пример, на утакмицата со Њукасл ного се израдувах на потего на Чичарито коо шутна од 20м некаде. Солиден удар беше, и не требаше уште ного да постигне евро гол. Лошо е и тва шо се гледат само тие фудбалеере шо дават голове, а се запоставуват вистинските мотооре как Сколс. Тука сакам да го спомнам Керик шо последните утакмици ме изненадува, без обзир грешката со Сити. Се гледа дека е ојачал психички, не се плаше толко, игра малко поагресивно, поборбено. Некој е правил маабет со него, некој му е помогнал. Сигурно е Ферги, он е психолоого, па и за тва му дава нон-стоп шанса. Мака ми е и тва шо не ги гледате неговите позитивни страни, јас никојпат не сам го критикувал, неговата позиција е најтешка за игране, а нее ни 50% од тва ценета. И да се вратам на маабето, и Бербатов таа сезона има најного голове дадено, ама некои пак не го сакат и оште го пцуут, мразат да го гледат как се "влече" по терено, а тва уствари е неговио стил на игра, па така изгледа. Нема никакви правила, сее релативно, как шо кажах, некои фудбалеере се едноставно срцкасти, уште коо ќе му га видеш фацичката одма ти флева у срцето. Е Чичарито е баш таков. :)
И без кавги, едноставно дискутираме, за тва е и формуо. Ќе биде критика коо ќе не слуша/чита/гледа Чичарито, а јас не верувам оти го праве тва. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom