Зошто па Кагава и за Дортмунд играше на таа позиција и таа позиција најмногу му одговара и таму е најпродуктивен, се виде тоа и во второ полувреме против Хановер.Апсолутно не е точно.
Најпрвин ќе те прашам: Зошто си ги потценуваш играчите?Додека другите екипи ќе играат во напад со Агуеро, Фалкао, Виља, Ван Перси, Пато, Роналдо ние ќе се задоволуваме со Чичарито? Ваму едни и исти ликови од форумот се потепуваат дека немаме недостиг на играчи и дека сите се врвна класа што воопшто не е точно, потоа се жалат дека фалеле играчи на позиции лев бек, па керик се враќал принудно назад, па какава се враќал назад, дојде ситуација кога Руни играше деструктивец, американците ќе го соберат кајмакот и ќе го остават клубот на цедило, а ние ќе се гордееме со играчите што ги имаме колку и да стануваат се по-мизерни!
+1. Нас не изедоа повредите на Андерсон, Клеверли и болеста на Флечер лани инаку неписмените ќе се откажеа од борба за титула уште во јануари Ама повредите се сотавен дел од играта и тоа е тоа, оваа сезона ќе пробаме за повеќе.Најпрвин ќе те прашам: Зошто си ги потценуваш играчите?
-Чичарито го зедовме да не речам за "2 вреќи брашно" што за мене навистина беше одличен потег од страна на скаутите што го виделе Чичарито.
Првата сезона 21 гол во сите натпреварувања,играше и летото за Мексико,дури имаше и повреда на главата,од која што беше отсутен некој период од терените.
Втората сезона ми се чини постигна 10 гола,што за мене навистина е одлично.
П.с. втор пат ова истово го пишувам и на претходната страна го имаше... , само на друг член му пишав.
Епа баш тие што го имаат Агуеро во напад,ни ја зедоја титулата со иста бодовна разлика,но подобар просек на голови.Што значи дека и не е голема разликата,впрочем и срамота е при толку пари трошење и на онаков начин да ја освојат лигата.
Да се разбериме,не велам дека е лош играч Агуеро,напротив јас го почитувам како напаѓач.
Што е разликата од Пато до Велбек?
-Пато нема изиграно натпревари,колку што има крампони на копачките во една сезона.
А би не коштал 17 милилони отприлика Italian newspaper Tuttosport reports Athletic Bilbao are asking for £17 million for the forward, who only has a year to run on his contract што и не е многу Билбао ги одбија Јувентус кој понудија £12.5 million според предизпозициите Љоренте е измислен играч за премиер лигата прус тоа помалд е од РВП и не е сколон на повреди.CONFIRMED: Fernando Llorente will not renew his Athletic Bilbao contract.
Би го земал пред РВП anytime.
Е ова е веќе класичен напаѓач.....шо само во 16 метри е одличен,надвор од него,дрво...а не РВП.Мада,во денешно време,овие напаѓачи.и не се толку во мода.Ако видите дека сите јаки екипи,Реал(Бензема,Игуаин),БАрса(Меси,Виља),вие (Велбек,Руни),Челзи(Торес),Сити(Агуеро,тевез),имет технички одлично подготвени напаѓачи...со олраунд квалитети...Зато шо не е денешниов фудбал само седи во 16 метри....имат повлеквење на крило,отварање простор,па примање топка и на твоја половина,менвење позиција.Ама,ако е за ефтини пари,добро е да го земите,сепак,Нани,а посебно Валенсиа,имет добри центаршути,на кој Велбек,а поготово Чичарито,на скали качени,не может да ѓи дофатетCONFIRMED: Fernando Llorente will not renew his Athletic Bilbao contract.
Би го земал пред РВП anytime.
Па на нас тоа и ни треба ако.. Ги иаме Руни и Велбек кој играат надво од шеснаесетник. Ем Љоренте е добар со глава.. Нани, Валенсиа и Јанг на тацна ќе му местат топки..Е ова е веќе класичен напаѓач.....шо само во 16 метри е одличен,надвор од него,дрво...а не РВП.Мада,во денешно време,овие напаѓачи.и не се толку во мода.Ако видите дека сите јаки екипи,Реал(Бензема,Игуаин),БАрса(Меси,Виља),вие (Велбек,Руни),Челзи(Торес),Сити(Агуеро,тевез),имет технички одлично подготвени напаѓачи...со олраунд квалитети...Зато шо не е денешниов фудбал само седи во 16 метри....имат повлеквење на крило,отварање простор,па примање топка и на твоја половина,менвење позиција.Ама,ако е за ефтини пари,добро е да го земите,сепак,Нани,а посебно Валенсиа,имет добри центаршути,на кој Велбек,а поготово Чичарито,на скали качени,не может да ѓи дофатет
Точно....ама види сеа зш го преферирам Велбек на пр...пред Љоренте.Велбек е технички мн појак,знајт да дајт топка,знајт да примит,знајт да издриблат,имат добар шут.Со грб свртен накај гол,знајт да играт, често прајт дупли пасој....Се откриват на крило,и дека е напаѓач,нормално одбрамбениов играч ќе ојт по него....автоматски поголем простор за Руни ко полушпиц...или за крилава Нани,Валенсија и Јанг..па дури и за Керик и Сколс.Добар е и со гла,цврст,луциден. Мојш да извајш 3-4 предности,опции шо тој ѓи нудит за тимов.Љоренте пак....е импресивен во скок игра.Е сеа,ќе му го залепиш Тери/Луиз....или Компани/Лескот до него......дупол чувар,не ќе мојт да мрднит.Ќе се повлечит надвор од 16?....спор е ко трактор...Ќе се повлечит на крило? 3 водења,топката во гол аут ќе му излезит. Мн полимитиран играч ми е,попрост од фудбалски аспект.мојт и да грешам,то е мое лично мислење,ама јас така гледам на таја работа конкретноПа на нас тоа и ни треба ако.. Ги иаме Руни и Велбек кој играат надво од шеснаесетник. Ем Љоренте е добар со глава.. Нани, Валенсиа и Јанг на тацна ќе му местат топки..
10:5 асистенцијата на Руни. Инаку, колку години навивата за Манчестер јунајтед или од која возраст. Јас навивам од моја 6 годишна возрастЗа тие што пропуштија...
7:30 омилениот момент!