Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.539
Поени од реакции
17.958
Очигледно имамо паре за фрљање,ама ако ферги решил да го земе,сигурно нема утка.

Член од
5 август 2008
Мислења
6.015
Поени од реакции
5.336
Што е многу со париве многу .. Претерана цена е ова! не 30 мил него 40.. многу е.. а и плус за некој кој не е докажан .. и има само 19 год.. Истиве пари би ги дал и за лиглето Нејмар. да не му беше животен сон да игра во реал или барселона!

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.539
Поени од реакции
17.958
Emirot od Katar ke dojdese za parive ne pa kopuk od Brazil.
Ок се согласувам од една страна викамо неамо паре за фрљање,а од друга страна па еве давамо многу паре за некој уште не докажан фудбалер.Ама ете ја лично верувам у ферги,иако помило ќе ми беше да дојдеше модрич,ама што е тука е.

2

~2A

Гостин
Штом толку загризале за Мура можеби навистина вреди детето,Фергусон ретко да промарши трансфер.
Велите не плаќа за Модрич,а плаќа за Мура... па можеби мисли дека Модрич не вреди за тие пари,а и не е само парите дај ги и толку,се сеќавате за Бербатов цело лето се "пренемагаја" да извлечат што повеќе пари,па Фергусон не е барбика да го играат како што сакаат,односно да земаат пари колку што сакаат.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Абе не е тоа за Модриќ ќе ги дадеше, може тој нејќе да игра тука, што да прават нашиве...

2

~2A

Гостин
Абе не е тоа за Модриќ ќе ги дадеше, може тој нејќе да игра тука, што да прават нашиве...
Можеби, можеби е нешто друго не можеме се да знаеме до детал. :)
Сепак то е то штета што одбра погрешен клуб.

Член од
23 јануари 2012
Мислења
885
Поени од реакции
912
На СпортКлуб+ ја даваат Манчестер Јунајтед - Арсенал 8-2 Пројде 12 време е за порничи :drk:

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Не, не навлагам во тоа прав или погрешен, ама глупо ми е кога ќе се запне, за тие пари овој или за тие пари оној. Може не му се игра тука како што на Кагава не му се играше во Реал и Интер или како Џонс и Јанг што не сакаа да играат во Ливерпул (ок, во Ливерпул да сакаш да играш моментално треба да ти фали нешто во главата, but still)

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.617
Поени од реакции
6.418
Не ми е гајле што фрлат 40м туку се нервирам што ги фрлат на некој недокажан копиљ кој можеби нема никогаш да ги оправда тие пари.
Еве кога би дале толку за Модриќ, Де Роси.. кој се играчи во најдобри години и веќе докажани (иако не е тоа репер дека и тие би ги оправдале парите) и ја покриват нашата најзагрозена позиција во тимот или би можеле да земеме повеќе играчи за тие пари, пример Бејнс + Дембеле, Бејнс + Витсел, Бејнс + Видал (овој ми го прави кефот па затога го пишам знам дека нема шанси да дојде) ние фрламе 40м на 19 годишна бразилска фудбалска надеж кој позициите на кој игра сме добро покриени. Не ми е логично.

Во случај да го земат ќе ја има мојата подршка и се надевам дека ќе прерасне во светска класа играч и ќе го оправда секое евро но не сум ич оптимист за детево.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Сеа читам, овие од Сао Паоло клубот имале уште месец дена додека им истече сопственоста на тие 80 посто од правата на Лукас, така да мора за месец дена најкасно да го продадат ако сакаат да земат толкави пари. Ова ќе потрае :facepalm:

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.867
Поени од реакции
21.760
хахах го банирале Рио од твитер :pos:

Член од
30 октомври 2010
Мислења
919
Поени од реакции
907
Видете реално на работите ние за 20+ напраивме 86,3 споменици од бронза, детево за 40+ сигурно е од злато + знае да шутира топка...

Дур даваат зимај, коа тепаат бегај.. многу добра поговорка

пс. мене ми е страв само и Сити да не се умеша у ова.. пошто рипна нафтата за 5 денара сношти

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Кој сака нека се умеша сумата од 40 милиони за помочкото нема шанси да ја надмине некој..
Прати ситуација, Интер даваат мах 20 милиони, а ние дупло повеќе и овие ја одбиваат понудата, не ми иде у глава дека е точно ова пошто на ниеден јак сајт не прочитав дека сме дале 40 милиони, освен на трибал или тие бразилските глупости.. во случај да е точно ова, господ нека ни е напомош! :)

Kajgana Shop

На врв Bottom