Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Офтопик: Си одиме од сендвичара со другар ми преѓеска, он во дрес од Арсенал, ја од Јунајтед и другар ми ја прашува дали може чаша вода, оваа го гледа и му вика за тебе не може кај си го нашол тој дрес, а за другар ти со дрес Манчестер две ќе му дадам, море и сок ќе го частам. :icon_lol:
Сиромавиот го замрази цел женски род :S :pos:

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
slucajno ja sretnav pesnava ,jas ne sum ja slusnal nekoj da ja pee na mec,ova anglicanive stvarrno se gadovi/
Park, Park, wherever you may be,
You eat dogs in your country
It could be worse, you could be a Scouse,
Eating rats in your council house

inace Scouse bi bilo nesto kako coek od liverpul demek staorci jadele

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.765
Поени од реакции
39.735
slucajno ja sretnav pesnava ,jas ne sum ja slusnal nekoj da ja pee na mec,ova anglicanive stvarrno se gadovi/
U don't say?

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.720
Поени од реакции
43.767
Офтопик: Си одиме од сендвичара со другар ми преѓеска, он во дрес од Арсенал, ја од Јунајтед и другар ми ја прашува дали може чаша вода, оваа го гледа и му вика за тебе не може кај си го нашол тој дрес, а за другар ти со дрес Манчестер две ќе му дадам, море и сок ќе го частам. :icon_lol:
Сиромавиот го замрази цел женски род :S :pos:
Ти да видиш мене што ми се дешава.. На турнирот во Валандово гледам непозната фаца со дрес од Агуеро, Манчестер Сити... Си викам, ајдееее почнавте ли?!?

До пред месец дена надвор од Манчестер не се наоѓаше дрес на Сити, сеа гледам во Македонија.. :eek:

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Ти да видиш мене што ми се дешава.. На турнирот во Валандово гледам непозната фаца со дрес од Агуеро, Манчестер Сити... Си викам, ајдееее почнавте ли?!?

До пред месец дена надвор од Манчестер не се наоѓаше дрес на Сити, сеа гледам во Македонија.. :eek:
Во Прилеп само во една спортска продавница има дрес XXL од Силва .... :icon_lol:

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Интервју со Андерсон на официјална! :vozbud: Дефинитивно останува и според ова што читам желен е више да стане играчот што сакаме да стане, се надевам дека тоа ќе му се оствари сезонава и ќе изигра 30+ мечеви.

Is it fair to say this is your most important campaign at United?Yes definitely. I need to prove what I can do. I know the boss and my team-mates believe in me, I’ve just had bad luck. I want to improve as much as I can and help the team win trophies.

Ајде брачко!

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Андерсон останува...I see 'Happy with what we've got' just around the corner from Fergie...:cautious:

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.537
Поени од реакции
4.171
Значи дебелиот ќе добие последна шанса ајде да се надевеме дека нема да има повреди сезонава и ќе биде концетриран повеќе на тренинзите , а помалку на кафеаните. :) Јас некако сум скептичен, ја имам изгубено девербата во него се надевам дека ќе ме демантра сезонава. Дали ова значи дека нема да купуваме играч од средината на теренот ?

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.722
Поени од реакции
9.446
Да влезе Андо во форма и да биде малку поконстантен и да не се повредува, Андо мели по средина во тој случај...Јас верувам во неговите квалитети зошто стварно ги има и ако е малку посериозен и поконстантен ќе биде одличен играч и еден вид ново засилување на тимот. Сетете се во одредени периоди од минатите сезони какви партии играше. Единствена мана му е тоа што не е констатен во својата форма...да се надеваме дека оваа ќе биде негова сезона.

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Јас некако сум скептичен, ја имам изгубено девербата во него се надевам дека ќе ме демантра сезонава. Дали ова значи дека нема да купуваме играч од средината на теренот ?
Немој да те чуди ако не се земе централен играч во средината. Прво, сите играчи што ги сакаме очигледно дека преферираат други клубови - Модриќ/Реал, Мутињо/Спарс, Лукас не игра на таа позиција, Дембеле нели е среќен во Фулам така да јас сум скептик искрено. Погба го изгубивме, Парк отиде, Флечер не се знае ни кога ни дали пак ќе се врати, а и ако се врати во каква форма ќе биде, Сколс и Гигс се една година постари. Според мене би било разочарувачки ако не купиме никој во овој дел од екипата, зошто така дефинитивно ќе кубуриме таму, ЛШ отпишете ја од старт, во ПЛ ќе останеме конкурентни...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
De be, uste mesec ipol ima do krajot na transfer periodot, ne panicete, ne mora samo za transferi da se zbori :) Eve posle ke ima pres od prezentacijata, ako najde nekoj link neka stavi :)

Член од
21 ноември 2008
Мислења
1.651
Поени од реакции
1.597
Роденден му било на уличаров денес :D

Happy 30!

Kajgana Shop

На врв Bottom