Ryan Giggs
tearing you apart since 1991
- Член од
- 27 мај 2009
- Мислења
- 11.703
- Поени од реакции
- 21.213
Ја на МУСЦ прочитав за Гаитан и не дека ги читам или верувам на нив, ама кога ќе размислам дека го продадовме Парк и дека Бенфика беа заинтересирани за Андо ми држи вода да го земеме, моментално сме со 3 крила, а вака Гаитан/Јанг лево и Нани/Валенсија десно..Тешки глупости се тоа за Гаитан, нема шанси да го земеме, него од недостаток на други шпекулации веснициве мораат да пунат страни, а тоа нашине фан страни што се палат на ФБ тоа е друга приказна. Уште па кога ќе ги видам коментарите на нашине фанови од доле искрено се прашувам дали ја навивам за истиот Јунајтед како нив. Толкава непсименост ретко се гледа и се чудат после зошто англсиките фанови ни се смеат и не викаат глорихантери.
Па нели Мареј и Болт се планирани за средина.. , се шалам, знам и ја сум највеќе прво средината да се среди, гледаме една Шпанија и Барса што прават со јака средина, не ни требаат ни Бејнс, ни Гаитан ни никој од тие, ни требаше Модриќ, ама тоа е што е, ќе се молиме сега Гигс и Сколс да играат што подолго, инаку наебавме живи!И во средина пак дупки, фрли ги парите на уште едно крило, преплати го Бејнс и сме завршиле работа и после ќе се чудиме како Свонси имал повеќе посед од нас на ОТ...
Случајно да не е 63` ?
Која утакмица беше ова, јас на војска во Аранџеловац, паѓа мрак, а јас вечерта бегам од касарна за што после добив казна... Никогаш во животот не зажалив за оваа одлука...
Има шпекулации дека ке оди или во Манчестар или во Тотенхем.него читам дека АВБ од Тотенхем бил заинтересиран за Мутињo. Има некоја вистина во ова?
Ајде нека оди кај нив. Незнам зошто ама ни најмалку не го сакам.Има шпекулации дека ке оди или во Манчестар или во Тотенхем.
А Мутињо има дадено и вакава изјава за АВБ:
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sport/football/4403968/Andre-Villas-Boas-will-be-a-huge-Spurs-hit-says-Joao-Moutinho.html
“AVB is one of the best coaches I’ve worked with. I’d work with him again tomorrow."
Плус глеам дека Тотенхем можат да лапнат 50 милиона за Модрич од Реал па ке имаат пари за понудата шо ја бара Порто.