Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Него зошто не им успеа обидот за пласирање на акциите на берзата во Сингапур па сега ќе одат во Америка? Не ми е јасно тоа.
Главно поради тоа што моментално берзите во Сингапур и Хонг Конг минуваат низ мала криза, веќе неколку мега-компании повлекле огромни средства од тие берзи и поради тоа што на американскиот пазар полесно би ги продале акциите кои не нудат никаква управителска можност како што спомнав погоре.

Член од
22 мај 2011
Мислења
134
Поени од реакции
34
Абе никој не се сеќава на Овен и на голот против Аргенитна на светско у франција ..?:)
Иако најголем дел од славата ја стекна у Ливерупл секогаш имав респект за него звер беше ..
Инаку има некој гласини за Флеч..има теортески да се врати..ми фали ептен :(
За Андерсон нека иде некаде веќе 80% од времето у Јунајтед е повреден ..неможе со неколку добри утакмици да зима леб од таму цел живот..
Инаку според мене ..уште еден у средина да земеме и топ ке сме ..немора да е нафурана звезда ..​

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.607
Поени од реакции
8.292
Абе никој не се сеќава на Овен и на голот против Аргенитна на светско у франција ..?:)
Иако најголем дел од славата ја стекна у Ливерупл секогаш имав респект за него звер беше ..​
Инаку има некој гласини за Флеч..има теортески да се врати..ми фали ептен :(
За Андерсон нека иде некаде веќе 80% од времето у Јунајтед е повреден ..неможе со неколку добри утакмици да зима леб од таму цел живот..​
Инаку според мене ..уште еден у средина да земеме и топ ке сме ..немора да е нафурана звезда ..​
Модрич не е нафуран :D

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
0:46 поготово :eek: :eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:

Со ова на 0:46 осеќам дека ќе го исчеличат да има некој посебен стил на слободни како Бекам и Роналдо. 99% сум сигурен дека наредниве години он ќе биде задолжен за слободните :)

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Sky-scores-new-Premier-League-deal
Скај спорт го продолжила договорот за емитување на ПЛ до 2016г ,арапиве од ал џезеира се курчеа ама сепак нема да каснат од англискиот колач,не е се на продажба! Како што го разбрав овој од ФА има 7 пакети на натпревари од А до Г . Скај ке ги емитува пакетите Б до Ф (5 пакети или 116натпревари) ,а некоја друга успеала да ги украде А и Г (38 натпревари ,Сабота на пладне (12,45ч,13,00ч) ,поголемите празници (ваљда нова год,божиќ и сл) и оние натпревари што се играат во средина на неделата како среда на пр.).

;);)

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Уценил го ако не направе трансфер кај нас ќе му даде картон :)
Ти држи муабетот. Лука доби жолт на првиот меч и ако му покажеше денес, ќе мораше да паузира против шпанците. ;)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

--- надополнето: 14 јуни 2012 во 23:43 ---

Наредното интервју ќе е во просториите на Керингтон (y)

H

-HRO

Гостин
Со ова на 0:46 осеќам дека ќе го исчеличат да има некој посебен стил на слободни како Бекам и Роналдо. 99% сум сигурен дека наредниве години он ќе биде задолжен за слободните :)
Страшен шут има дечкото...ништо чудно и тоа да се случи.
Дефинитивно има талент и ќе стане класа играч кај нас! :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Уште 2 недели и фудбалерите ќе треба да се појават на медицински тестови во Керингтон и на првиот тренинг, минус овие што се на ЕП.
Интересно е што првиот тренер на Пауел што го тренирал во Кру Александра од најрана возраст, денес е еден од тренерите на младинците кај нас :icon_mrgr: Исто така неговиот менаџер велеше дека кога го унапредиле во првиот состав на Кру, малку како да се подисплашил и да не ги форсирал неговите шутови, но по разговор со него почнал да си шутира како што знае и почнале головите да паѓаат.
Еден таков муабет да му се направи и кај нас нема да биде лошо :coffee:

Kajgana Shop

На врв Bottom