Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Член од
29 декември 2010
Мислења
64
Поени од реакции
16
Za transferot na Nick Powell najprvin ne bev zainetresiran ... pomisliv uste 1 mlad fudbaler koj ke go davame na pozajmici ... no otkako go poglednav videovo si rekov WOW noviot Gerrard i definitivno ke se isplati ovoj transver.
A za Shinji Kagawa mozam da kazam deka sum presreken sto doaga vo utd , pratam bundesliga i znam deka 50 % od ona sto e Dortmund go pravi Kagawa. Ima prekrasna vizija , dobri 2 noze , i odlicen e vo dodavanja na prva ...brzo razmisluva - odlicen timski igrac ! Veruvam deka ke bide lider na timot a ne samo uste edno malo azijce da setka na terenot. Odlicno bi se vklopil vo formacija vo koja Scholes ke bide kako posleden vezen a toj zaedno so A.Young da deluvaat istureno po sredinata na terenot , vednas pozadi Rooney . So ova nema da se narusuva tandemot Evra-Nani , koj odlicno sorabotuvaat , a od desnata strana ke prodira Valencia.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Весници во Белгија објавуваат дека САФ го повикал и Аднан Јанужај со првиот тим на летната тура.

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Реднап не е повеќе менаџер на Тотенхем, ова би можело многу да значи во врска со трансферот на Модриќ надвор од Вајт Харт Лејн. Реднап беше тој што го направи овој Тотенхем и што успеа да ги задржа своите најдобри играчи, а што е најтрагично показател на заминувањето на Модриќ од Тотенхем или пак неговата желба е трансферот на Крањчар во Динамо Киев. Минатата година Крањчар остана во Тотенхем само затоа што и Модриќ остана таму иако во сезоната играше преку сила 10 натпревари. Не очекува долго и интересно лето...

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Само немојте да мислите дека само ние сега ќе го бараме Модриќ...

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.607
Поени од реакции
8.292

еве ја сликата што ја ветив ако дојде Кагава, само не е тоа што замислував

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Само немојте да мислите дека само ние сега ќе го бараме Модриќ...
Многу нормално тоа сите го знаеме, први кои ќе бидат заинтересирани ќе бидат Сити, Манчини ќе искочи со изјава дека се сериозно заинтересирани за Модриќ зашто е светски играч и сите други глупости, втори ќе бидат ПСЖ а ништо чудно да се пројави интерест од Челзи и Реал Мадрид. Но битно е Модриќ кај сака да игра.

Незнам за вас али едвај чекам да прочитам на официјална што ќе биде со Флечер ќе биде жално доколку не може да продолжи да игра фудбал, би се сакал да се врати и да изигра одлична сезона. Исто така би сакал и да се разјасни што ќе се случува со Андо и да го видиме конечно на некоја слика.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Реал за Модриќ? Нема шанси, што ќе му прават на Сахин.... Само ПСЖ би можеле да де заинтересираат.

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Реал за Модриќ? Нема шанси, што ќе му прават на Сахин.... Само ПСЖ би можеле да де заинтересираат.
Не викај два пати ништо чудно да тргнат по него, Сахин и така може ќе си иде не се знае, а ПСЖ и Сити гарантирам први ќе бидат.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Што знам, не е Модриќ некој на кого Мурињо би фрлил око. :) Не верувам ни овој да ја напушти Англија ама ќе видиме.

Btw снимен е уште еден филм поврзан со нас, The Theatre of Dreams посветен на Сер Мет Базби, есеноска ќе биде премиерата. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom