Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Ќе дојде Кагава со следниот авион на медицински тестови и само ќе се чека одговорот од емиграционото и трансферот е готов ;) И после ќе чекаме еврото да заврши ко што вика Мартин :D

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Вика „Luka je svima pokazao zašto će uskoro igrati u najboljem klubu na svijetu! Neću reći kojem, za mene je samo jedan klub najbolji na svijetu"
Некој да нема читано претходни статии од овој новинар, па да знае кој клуб го смета тој за најдобар на светот. Ќе побарам и јас. Па може и овој трансфер е договорен само се ќути а? :D

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.048
Поени од реакции
1.566
Вика „Luka je svima pokazao zašto će uskoro igrati u najboljem klubu na svijetu! Neću reći kojem, za mene je samo jedan klub najbolji na svijetu"
Некој да нема читано претходни статии од овој новинар, па да знае кој клуб го смета тој за најдобар на светот. Ќе побарам и јас. Па може и овој трансфер е договорен само се ќути а? :D
Здравко Мамиќ новинар? Претседател е на Динамо Загреб :d

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Здравко Мамиќ новинар? Претседател е на Динамо Загреб :d
Знам дека е претседател на Динамо :D ама задари статиите што ги пишува кажав новинар, aко :D
Инаку веќе знам, сигурно е дека мисли на Манчестер Јунајтед

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Знам дека е претседател на Динамо :D ама задари статиите што ги пишува кажав новинар, aко :D
Инаку веќе знам, сигурно е дека мисли на Манчестер Јунајтед
Не се вади сега...:D
--- надополнето: 12 јуни 2012 во 17:56 ---
Senior sources at #MUFC telling me they're not after Modric, which is a surprise. Only way it might happen is if Spurs offer him up, big if
-James Ducker

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Овој Дакер викаше дека не сме заинтересирани ни за снајдер ни за хазард, мислам дека само глуми неосвоивост :D
Ја само на Кас му верувам, гз и гаќи се со стаеиот :Р

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Работи во Тајмс, тоа малку ме зачуди, еден од ретките веродостојни весници во Англија, да беше друг немаше да се замарам.

Kajgana Shop

На врв Bottom