Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
18 ноември 2010
Мислења
885
Поени од реакции
408
Ајде и јас да пишам нешто за трансфериве

Јас лично сум задоволен со трансферот на Кагава добивме играч кој ке креира шанси и даде по некое голче е сега според градбата и неговата игра загрижен сум за повредите се надевам дека нема да е како Андерсон.
За Модрич едно нешто ке кажам преценет играч,премногу скап и по мое можат да се купат неколку таленти како Фишер,Ник Повел или ако и да му се пишува презимето :icon_mrgr: и некои други момци од академијата да им се даде шанса.

За Погба што се однесува дечкото е огромен талент има има голем потенцијал да стане играч од врвна класа али ако нема мозок џабе да ги имаш тие услови да добиеш ветување од сер Алекс Фергусон дека ке добива шанси во првиот состав па тоа е сон на секој млад фудбалер и фан на Јунајтед али за жал сегашницава младиве играчи мислат само на Money и тоа е реалноста.
По ваквото однесување најдобра опција му е да си замине бидејки после ова ако остане нема да биде голем миленик на фановите.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.707
Поени од реакции
11.527
Дајте линк за Погба?

Немате? Ај чао.

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
За Модриќ се спремаат 25 мил. + 5 во бонуси, 5 годишен договор и 120,000 неделно.

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
За Модриќ се спремаат 25 мил. + 5 во бонуси, 5 годишен договор и 120,000 неделно.
Se povekje i povekje mi lici ova na dun deal. Realno luka nema vekje so da prai kaj petlite ,nema LS nema tituli,dirty harry ke si ide izglea taka da mu ostanuvaat dve opcii >prvata e Pari,a vtorata e slava pa potoa pari.Mislam nema da zgresi
--- надополнето: 8 јуни 2012 во 01:15 ---

Dobro mu stoi

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
http://www.kagawashinji.com/english/category/voice/

Шинџи нема твитер ама има свој веб сајт кој си го користи како блог и пишува текстови до фановите.

Подобар англиски има од Рио и Фергусон заедно. :D

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.042
Поени од реакции
1.561
Ne znam kolku e verodostojno spored mufc-news sme go potpisale ovoj takanarecen plaviot van nisteroj anhel henriquez

Vaka spored videovo dobro izglea,ama video moze i mene da me napravi runi:pos::pos:
--- надополнето: 8 јуни 2012 во 01:04 ---
eve go i u mirror http://www.mirror.co.uk/sport/football/transfer-news/manchester-united-are-signing-angelo-henriquez-866483

Не верувајте на Sun, минативе 2 години печатеа весници со вести дека Силва,Агуеро,Бензема,Снајдер,Хазард потпишале за нас.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498

Не верувајте на Sun, минативе 2 години печатеа весници со вести дека Силва,Агуеро,Бензема,Снајдер,Хазард потпишале за нас.
Не е само од сан ова :))

Ау кој бил овој Енрикез, сеа ми текна, па овој потпишан е веќе само таму е остаен да игра.

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Кај има на друго место Фросе за Модрич освен на Sun?

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Кај има на друго место Фросе за Модрич освен на Sun?
Мирор, Кас пиша за тоа уште пред месец дена, MEN (Manchester Evening News) :)

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.401
Поени од реакции
7.694
Е ова е нешто реално и ми звучи на реален муабет...Ќе биде интересно летово, ама шансите се 50-50 зашто пред некој ден пратиле понуда од 20 милиони, сега 25+5 значи сериозни се во намерата и можно е да не спасат од мачење цело лето.
Мое мислење е дека боље ќе испаднеме со Модрич+Кагава, него Хазард+Кагава поради повеќе причини кои ви се на многумина познати.

А со малиов Хенрикез или како и да е како што знам од порано е земен овде само беше оставен на позајмница.И он истакна дека сакал да игра за Јунајтед како и Кагава.Iluminus имаше постирано за тоа, се сеќавам ;)
--- надополнето: 8 јуни 2012 во 11:14 ---
Ne znam kolku e verodostojno spored mufc-news sme go potpisale ovoj takanarecen plaviot van nisteroj anhel henriquez
Добар играч изгледа точно сите можеме вундеркид на испаднеме, ама изгледа дека лесно ќе се вклопи.Овој ми изгледа на боље верзија од Чичарито( потенцијална), зашто 75-80% од топките му се сервирани.Ме интересира како он ќе намести некој гол или некој негова соло акција.

Kajgana Shop

На врв Bottom