Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.809
Поени од реакции
21.556
Немаше пенал зашто прво имаше офсајд па фаул , кој пак не беше воопшто за картон !!!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Јанг треба да престане да дајва, не сакам такви фаци во тимот.

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.809
Поени од реакции
21.556
Рунка си пресади коса напред му падна позади :D

Don Rooney

The fire one
Член од
30 април 2010
Мислења
170
Поени од реакции
25
Ти и таквите ко тебе ....... Ајт да не се нервирам во прекрастана вечер, претпостави си што сакам да ти кажам.
ај ти не ми многу кажувај...ја со сакам тоа ќе кажам не ми требат експерти како тебе ебате

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Добро е. Инаку, оваа поставеност на играта не е за постигнување многу голови, не почнувајте да трескате сега зошто не постигнавме уште 7-8гола. Со оваа игра гo имаме речиси цел посед, околу шеснаесетникот се вртиме и постојано сме закана, се напаѓа исклучиво по десната страна, не е оваа формација за многу голови, ова е за сигурна победа, а токму тоа и Ферги си сака, сигурна победа. Ајде концентрација до крај и победа.
GGMU!!!

Don Rooney

The fire one
Член од
30 април 2010
Мислења
170
Поени од реакции
25
не е важно веќе дали ќе се 3,4,5 или само 1 гол...важно е да се победе на крајот...во моментот тоа е важно.ќе дадат уште еден гол 2полувреме и завршена работа

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.537
Поени од реакции
17.951
Тоа е пенал не пенал ние си водимо само мора уште еден гол да дадемо да не ни се деси од некоа случајна шанса да ни дадат гол па после да мора да се нервирамо да крај

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Немој да ми тактизирате овде, треба уште два гола да дадат да фатам и ја тро паричка.... пошто неделава ми ги собраја сите пари, што сум ги добил на трки со кучиња :icon_lol:

A

apidrone

Гостин
Ако има фаул, има пенал, а има и црвен картон пошо тој беше задњи у одбрана. Али точно, имаше офсајд претходно.

Kajgana Shop

На врв Bottom