Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.809
Поени од реакции
21.556
па затоа и го постирав .. за користење кој сака :P

Член од
13 јануари 2009
Мислења
1.311
Поени од реакции
749
1. De Gea - 7.5
2. Evra - 6.0
3. Jones - 5.0
4. Ferdinand - 7.0
5. Evans - 6.0
6. Rafael - 6.0
7. Carrick - 7.0
8. Scholes - 7.0
9. Antonio Valencia - 8.0 = Играч на ДЕНОТ
10. Rooney - 6.0
11. Chicharito
SUB

12. Welbeck - 6.0
13. Giggs - 6.0
14. Young - 7.0

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
ne go vidov golot da ti
--- надополнето: 2 април 2012 во 22:44 ---
polesno se dise fala bogu JANNGGGGG
Нормално дека не го виде, беше зафатен со плукање на играчите.

15 години не можеме да изиграме како што треба на Ивуд Парк, играме против нив како да прв пат гледаме топка а тие против нас како да е финале во ЛШ. Се знаеше дека ќе биде ваков натпреваров, ви кажав уште викендот, ви кажа и Старвин. Стрпете се, тие се играчите, го имаат искуството, ќе паднат головите.

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.604
Поени од реакции
6.389
Emmanuel Eboue's tweets :

"Sorry Mr Mancini, Looks like Sir Fergie done it again.. Just clear you desk now because the Arabs are bringing Mourihno nxt year. SIMPLES!

I dont want Man city to win because of money chasing Nasri.. Thats why .. so what you going to do to me.. You cant touch me. I am in Turkey

I dont want ManCity 2 win becuz they entertain players like Teves..That just not right. Its desperate. Money cant buy League. No principles

I think i have to stop tweeting about Man city now before brother Viera call me tomorrow" :D:icon_lol:

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Него што ќе кажете за Давид сега? :D Има само 21 година, што ли ќе биде кога ќе дојде на годините на ВДС кога дојде во клубов....

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Него што ќе кажете за Давид сега? :D Има само 21 година, што ли ќе биде кога ќе дојде на годините на ВДС кога дојде во клубов....
ЅВЕР Е, јас бев тој што го пцујав се и сешто,но сега ми ја затна муцката.
Чекам негов кикс :sneaky:

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Gary Neville: "This is the time of the season Manchester United players come alive. They're almost bored at other times."

Manchester United's current run» 10 wins out of the last 11, on a 7 game winning streak, 4th consecutive clean sheet.

Manchester City have never won the league in a season where Antonio Valencia has smiled. #omen

ахахахаххаааа

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.864
Поени од реакции
40.516
Секој ден му се заблагодаувам на САФ што го донесе Де Геа место Стекеленбург... иако бев повеќе за вториов. Изгледа секој од нас прави грешки, освен Фергусон.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
вака може до утре да си играме со подавањана средината....ако не го пуште јанг второ отиде и титула и утакмица и све....
Ти и таквите ко тебе ....... Ајт да не се нервирам во прекрастана вечер, претпостави си што сакам да ти кажам.

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Нит 0-3 нит 1-2
Точниот резултат ке биде 0-2 (0-1 на полувреме), сега се слушнав со еден масон :LOL:
Само кога ке го видам тој масонот.. ке му кажам убаво! Јас пак 2 во 2 jа играм, да ми ги врати парите! :D

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
И фала Богу им текна да шутнат, тоа пимплањето пред гол колку ме нервира :D Без шут бре, неможе гол да се даде, Валенсија шутна гол даде, Ешли исто.Па така бе срциња мои :D <3

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.604
Поени од реакции
6.389
Цело време одеа на нафрлени топки ниту еднаш не видов шут надвор од 16 метри до голот на ЛАВ. Со ваквите наши напади се бранеа ептен лесно Блекбурн. Си помислив дека Ферги ќе го пушти Јанг со интрукции да шутира и ете ти бомба на Валенсија а потоа и шут на Јанг. :cool:

Член од
24 март 2010
Мислења
15.311
Поени од реакции
26.223
Мачна, ама одлична победа. Уште една ваква победа и титулата е сигурно наша (не дека и сега не сме во одлична ситуација). Сепак Фергусон знае што прави.

Јунајтед сезонава има теоретска шанса да го собори рекордот по освоен број на бодови во една сезона. Сето ова го правиме со 6-7 нови и млади играчи со 4-5 константно повредени, без класичен разбивач и без генијален креативен. Само со squad players плус Руни. Можам само да замислам како ќе изгледа Јунајтед кога Ферги ќе си ја комплетира замислата. :vozbud: Дефинитивно повторно ќе имаме доминантна генерација во наредниве 5 години и мислам последната на Фергусон.

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.604
Поени од реакции
6.389
Цело време одеа на нафрлени топки ниту еднаш не видов шут надвор од 16 метри до голот на ЛАВ. Со ваквите наши напади се бранеа ептен лесно Блекбурн. Си помислив дека Ферги ќе го пушти Јанг со интрукции да шутира и ете ти бомба на Валенсија а потоа и шут на Јанг. :cool:

И Џонс некако ми беше многу отсутен.

Kajgana Shop

На врв Bottom