Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.130
Поени од реакции
1.733
Зашто по полесниот кога може по потешкиот пат.10 години живот ми зема Јунајтедов, секоја сезона веќе стандард последните 10 кола ме тераат да се тресам до последна секунда.Е*ате тимот! :P

17 голови во послени 17 натпревари, браво ѕверу

+3 лакше се дише, Глори!

Член од
5 август 2008
Мислења
6.016
Поени од реакции
5.340
Наместо да ги кантаме ваквите екипи дома со по 3/4 - 0, овие даваат еден гол и после се однесуваат како на пријателска утакмица. Ако судеше пенал сега на крајов .. е тогаш ќе сакав да чујам што имаат да кажат.

Лош пристап кон денешниов натпревар, не е дека немавме среќа, доколку сакаа можеа да постигнат втор гол, ама се некако лежерно го правеа тоа, без некоја 100% шанса. Се беа некои млитави удари, едвај стигнуваа до Шварцер.

И само едно не ми е јасно. Клеверли на почетокот на сезоната ни беше носител на играта. Сеа откако се опорави и го имаме здрав може да добие шанса, ако не цела утакмица барем 25 - 30 минути. Гигс не можеше да се движи на крајот, можеше да влезе Клеверли.

Како и да е, 3 бода се 3 бода. Треба само умно да се одигра до крајот, не како денес .. да се однесуваа како на тренинг. Можеби ќе речете дека многу ги искритикував, ама тоа е реалноста.

GGMU!
Ако не ти е јасно.. Гигс кога почнува утакмица скоро секад игра до крај! Ако го вади го вади во 85-90 мин!

A

apidrone

Гостин
Еј абе ова првпат вака Манчестер да те нервира до крај на утакмица, не сум видел досега вакво нешо :D И стварно, што ви е со тоа, сакам овој да влезе, оној да влезе? Среќа шо Ферги не е Дедо Мраз, иначе тешко ќе бевме каде што сме сега.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.802
Поени од реакции
44.102
Ќе кажам само дека ќе биде пекол во Блекбурн.. И нека е честита победата, иако пак сум незадоволен од пристапот.. И ебаго, можеше ли буквално секој шут да биде изблокиран?? Нека се малце порешителни, а не додека да шутнат или им ја земат или ќе се наместат на блок...

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Што ви стана толку напнато бе,освен она "пеналчето" над Марфи, ништо друго,знаев дека ќе тепаме,онака рутинирано без замарање,ич не осеќав нервоза денеска... си гледав релаксирано :icon_lol:
Гигс алал да ти е 1500 грешки :icon_mrgr:
Велбек мора малце на клупа... веќе губи гравитација :pos:

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.740
Поени од реакции
11.626
Ќе кажам само дека ќе биде пекол во Блекбурн.. И нека е честита победата, иако пак сум незадоволен од пристапот.. И ебаго, можеше ли буквално секој шут да биде изблокиран?? Нека се малце порешителни, а не додека да шутнат или им ја земат или ќе се наместат на блок...

:ROFLMAO:

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Незнам за вас, ама ја сакам сите утакмици до крај со по 1-0 да ги тепаме.. :icon_lol:
Тешко, тешко беше, штом и Ферги стоеше последните 10 мин. значи дека и кај него имало напетост.. многу шанси промашивме, многу неточни пасови во контра нападите и добро е што не не кошташе тоа.. Евра и Гигс колку пати на расчекор се фатија и самите не се свесни, али добро е, +3 си се +3, секако се подобри од +1.. :D Следни се нашите должници од Нова Година, али отом потом за тоа, до петок ќе сум под импресии од денешниов дуел! :)

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.775
Поени од реакции
9.579
Јунајтед не е Јунајтед ако не искомпликува. Добро игравме во поглем дел од мечот, но САФ искомпликува на крајот. Гигс беше доста слаб денес и направи многу грешки. Требеше Руни да остане во игра до крајот, а Гигси да биде заменет од Сколс, така колку толку ќе имаше кој да задржи топка во нивна половина и да разигра по крилата или средината, а не вака да гледам каде Чича трча како мува без глава. Среќа што го одржавме мечот до самиот крај и сега имаме горе долу комотна предност од 3 поени што ќе мора да ја одржуваме до крајот. Инаку за тоа дека имало пенал, ситуацијата беше доста зезната. Сепак ако имаше било каков контакт тоа сигурно беше надвор, затоа што од надвор започна нивниот дуел, иако сметам дека Марфи го загуби чекорот и се обиде да извлече максимум (пенал) од ваквата ситуација. Следуваат навидум лесни мечеви, но сепак ако пристапиме како денес ќе биде доста зафркнато. Како и да е, нека ни биде честита победата :)

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.748
Све, све, али да ги глеам Гигс, Сколс, Фердинанд на терен а Евра да биде капитен нема никоаш да си го сварам тоа.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Најстандарден е. Сколс е ептен тивок, нема фаца за капитен. Инаку и јас сум за Рио.

Почувствувал болка во грбот и го извадиле ама САФ рекол дека често му се дешава тоа и свесни се па го извадиле само за секој случај.

A

apidrone

Гостин
SAF: "Dave is okay, Rio just had a bit of stiffness. Taken off so he wouldn't make it worse."

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Me мрзи да пишувам ептен малце глеав али го фатив потегот на Чичарито коа се издрибла сам себе :D Gif please :D

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Spored givemefootball.com za ferdinand da ostane na old trafford i potpise nov dodovor ke treba da mu skratat 50 iljadi funti nedelno ,sega zimal 115.000 £ ,taka da ako saka da ostane ke zima £65k sto e skoro polovina,ali sepak mislam ke prifati poso e star vekje a i nema taka lesno da si otide od man.utd,a vprocem koj klub ke se osmeli da mu ponudi tolku pari na 34godisen igrac ?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Леле абе Рио е медиумска фаца, 10 пати повеќе заработува од тоа него од клубов, и 10,000 да зема нема да примети дека му скратиле.

Kajgana Shop

На врв Bottom