Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Don Rooney

The fire one
Член од
30 април 2010
Мислења
170
Поени од реакции
25
Вечер за кого? За СПОРТИНГ :DDDDD

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Прашање за Гоше:
Зошто Гошка баш 8-ми Март е избран за денот на жената ? :cautious:

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Од прв поглед видов 2 правописни грешки,но за Гоше мин. 3 грешки ,значи топ е напишано и затоа му стиснав лајк (y):icon_lol:

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Прашање за Гоше:
Зошто Гошка баш 8-ми Март е избран за денот на жената ? :cautious:
8-ми Mарт е избран како датум за празник на жените, затоа што само осумката има две дупки..:D
--- надополнето: 8 март 2012 во 19:23 ---
Од прв поглед видов 2 правописни грешки,но за Гоше мин. 3 грешки ,значи топ е напишано и затоа му стиснав лајк (y):icon_lol:
абе види сега грешки сме луѓе правиме :)

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Не му стегајте лајк на гоше!! има 666 допагања true red devil :icon_mrgr:

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.032
Поени од реакции
2.055
Изгледа погрешно се изразив малку
Можеби ќе се смета за спам, но морав да те цитирам и да ти кажам СЕКОЈА ЧЕСТ МАЈСТОРЕ! Ова ти се вика со се јајца! Им врати за сите заебанции што ти ги удараа, that's my man! (y)

Одамна го чекам овој натпревар... многу се израдував кога се паднавме со Билбао. Многу го почитувам овој клуб, тоа што тие го имаат направено и сеуште го прават е неверојатно. Реал, Шити, Челзи, Ливерпул, Барселона... по стотици милиони евра трошат годишно и успехот е невидлив кај повеќе од нив, Ливерпул дава по 30-40 милиони евра за принцези како Керол и Даунинг, а Билбао со играчи од само еден град, речиси сите од една школа, опстојува толку време во првата Шпанска Лига, можеби најдобрата во моментов, па и 4 место се! МАЈСТОРИ! Манчестер Јунајтед никој не може да го замени, дефинитивно, но ако би можел да бирам ''втор клуб'', тогаш тоа дефинитивно би бил Атлетик Билбао! (y)(y)(y)(y)(y)(y)(y)

Но тоа не значи дека нема да ги победиме вечер! :D

Член од
4 октомври 2008
Мислења
653
Поени од реакции
434
United:
De Gea; Rafael, Evans, Smalling, Evra; Park, Jones, Giggs, Young; Rooney, Hernandez.
Subs: Amos, Ferdinand, Fabio, Anderson, Carrick, Nani, Welbeck.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
#Giggs equals Paolo Maldini's record of 902 for the longest-serving one-club man in history. Bow Down

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Пич*у мајчина,денеска на часовите си правев формации, и стариов лисец пак ме заеба , од можни 3 состави, ми го изваде овој што најмалку очекував:cautious:

п.с. GGMU!
Очекувам интересен дуел и со победа на мојата екипа :)))

Kajgana Shop

На врв Bottom