Како беше она дви жи се брзо да мислат дека си презафатен така и овој скокај да мислат дека имаш рефлексиДобар овај Онана мајче му ебам
Стварно класа голман
По кој знае кој пат.Не издржавме 2 минути со играч помалку.
Прво нешто што те учат е дека топка не се враќа никогаш во рамки на гол.Кривицата е кај двајцата
Немаат никаква комуникација
Јас повеќе гледам кривица во Онана одколку во Доргу, кога треба не излева кога не треба излева....
Да затоа кај нас е донесен циго на гол оти знае да игра со топка и што почесто да се враќа назад топкаПо кој знае кој пат.
Прво нешто што те учат е дека топка не се враќа никогаш во рамки на гол.
Така е, ама и голманот треба да се тргне од гол линија во и да оди по голаут линија паралелно на бекот за да ја изрога напред. Не е квантна физика ни па беше некоја деликатна ситуација незнам каква.По кој знае кој пат.
Прво нешто што те учат е дека топка не се враќа никогаш во рамки на гол.
Нема ама, не играат за ФК Ѓуѓанци мајку му! Враќање топка у рамки на гол е прв и основен закон во одбрана!Така е, ама и голманот треба да се тргне од гол линија во и да оди по голаут линија паралелно на бекот за да ја изрога напред. Не е квантна физика ни па беше некоја деликатна ситуација незнам каква.
Себичњак да остави со десеторица?Требаше Хојлунд место Гарначо да биде заменет според мене.
Е еве една грешка на АморимТребаше Хојлунд место Гарначо да биде заменет според мене.