Гарначо такоџе е и единствен што презема иницијатива да изигра нешто. Аморим и форсирањето на португалскава багра боже ме опрости.1. Гарначо е најпреценетиот играч во фудбалот моментално
2. Аморим нека оди у пм што не пушти некое дете после 75та
3. Касемиро е завршена приказна во фудбалот
4. Бруно загуби топка каде што не смее ни да помисли барем 4-5 пати во второ. Киксеви што не смее да ги прави еден искусен играч (да не збориме за капитен на екипа)
5. Нема кој да погоди центаршут во оваа екипа
6. И да погоди некој центаршут, нема кој да даде гол
Гарначо нема две чисти и убаво кажа членот погоре, на лето ич нема да вреди и е огромна штета што не летна зимава.Гарначо такоџе е и единствен што презема иницијатива да изигра нешто. Аморим и форсирањето на португалскава багра боже ме опрости.
Чекај на лето ќе имаме барем уште 5 португалчиња ќе ја пуниме касата на Спортинг, па ќе го кутнат до декември ќе дојде нов па ќе сака нови негови и пак јово на ново ништо нема да се промени додека е тоа раководството. Дежа ву ама на кој да му текне.Гарначо такоџе е и единствен што презема иницијатива да изигра нешто. Аморим и форсирањето на португалскава багра боже ме опрости.
7. Да не заборавам, катастрофата што ни се случува овие 2 месеци оди и на душа на Инеос. Земаат тренер во декември, со кој е договорено да игра во нов и непознат систем на тимот. Тренерот кпга прашал да дојде на лето, му кажуваат понудата е земи или остави. Доаѓа тренерот, во јануари не му носат никој и го оставаат со играчите кои не ги биваше ниту во системот за кој биле бирани. Секоја чест за паметот на тие што носат одлуки.1. Гарначо е најпреценетиот играч во фудбалот моментално
2. Аморим нека оди у пм што не пушти некое дете после 75та
3. Касемиро е завршена приказна во фудбалот
4. Бруно загуби топка каде што не смее ни да помисли барем 4-5 пати во второ. Киксеви што не смее да ги прави еден искусен играч (да не збориме за капитен на екипа)
5. Нема кој да погоди центаршут во оваа екипа
6. И да погоди некој центаршут, нема кој да даде гол
Каков Гарначо друже. Пет ќар 10 зијан. Подобро со Рашфорд да крпевме до крај не сезона отколку со ова самобендисано лајно. Имавме одлична шанса да го искористиме за Осимен но таква шанса знаат да искористат само големите клубови, а за жал Јунајтед не е веќе таков. Еве пример Челзи како ни го начука со Маунт. Со време се отераси од него, знаејќи колку му е потенцијалот. Сега не би го земале ни тим од Ченпионшип.Гарначо такоџе е и единствен што презема иницијатива да изигра нешто. Аморим и форсирањето на португалскава багра боже ме опрости.