Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.507
Поени од реакции
8.009
Lose yourself од Еминем им ја пуштија на терен :ROFLMAO: Нека се изгубат од стадион со се судиине се циганско по список

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.666
Поени од реакции
9.940
Браво за трудот и за желбата.
Нека продолжат сега со Саутемптон и Брајтон со ист жар.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.932
Поени од реакции
7.038
Тоооооооо!!! Презаслужено. Капа долу за Аморим. Се родивме наново со последниве две утакмици.

Член од
9 октомври 2022
Мислења
2.637
Поени од реакции
7.641
Ве канам сите на каналот на Troopz. Оф ова на рипит ќе се гледа.

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.507
Поени од реакции
8.009
Ух што сакам сеа наредна на ОТ да ги избричиме, тиебам грдата екипа. Две утакмици не им се игра фудбал, се вадат на цигански фори.

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.838
Поени од реакции
5.657
нека цркнат се да им ебам !!!!

против Лестер и Руд ван Нистелрој !!!

Sent from my SM-F731B using Tapatalk

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.507
Поени од реакции
8.009
Лека полека, почнува тимов да заличува на нешто. Ми се свиѓа што рамноправни противници сме со посериозниве екипи, не се пикаат у 16ик и да чекаат на контри, како што било случајот до сега, години наназад. Поготово пошто крпеници е тимов и далеку од нешто изградено и финално. Чисто за споредба, нека ви текне што играа под ЕТХ против Сити, Ливерпул, Тотенхем и тоа на ОТ. Срамно беше за гледање.

Има уште доста леб за јадење, фали соодветен персонал за системов. Со две квалитетни 10ки / inside forwards позади напаѓачот, сериозно опасна екипа ќе бидеме. По мене најмногу мака мачиме у нападот моментално, споредено со другите фази на игра.

Угарте полека ми станува омилен играч, прејак и витален за системот.

И честитки до Бајандир, ме демантираше по критиките на почеток на утакмицата.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.839
Поени од реакции
11.482
Lele turkot iskina se da mu ebam tursko, tolku vreme mi se povrakjase ko ke go videv vo prv tim ama denes bese car, bravo osman mamicata tvoja!
Site izginaa na teren, sekoja cest za niv i za Ruben, ovie muda falea, a ne ko vagini da se povlekuvaat. So vakov tim imame top skor protiv trite najaki ekipi sezonava, bravo.

Kajgana Shop

На врв Bottom