Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.090
Поени од реакции
1.648
Speaking via The Stick to Football podcast, Solskjaer said: “At half-time against Watford I knew, that’s it.
“So the team talk at half-time was about ‘Whoever wants to play can play, put your hand up if you don’t want to play’. Made a few changes, a couple of the lads were actually in tears, and they had a go.”
Tvitot na Andy e den dva posle videovo, posto leshinarite online odma go izvadija delov i pocnaa so kombinacii i prozivanje. Procitaj go ubavo quoteot i tvitot. Niti nekoj dignal raka niti toa bil rashford (naprotiv, igral so povreda).

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.837
Поени од реакции
22.876
Не е таков Рашфорд, не го напаѓајте.
Ама човекот повреден играл вие го напаѓате, како така. Што побрзо се откачиме од него тоа подобро за нас и за него ама како ми изгледа работата никој нема да го купи кој ќе го сака со вакво понашање никој, се ми изгледа дека ќе оди на позајмица и ние пак ќе треба да плаќаме пола од платата , токсик играч цреп му ја уништија кариерата тие околу него.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.923
Поени од реакции
7.017
Колку парчиња кркаме вечер? Ајде да видиме без капитенот а и без Угарте како ќе изиграат. Прогнозирам ГГ5+.

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.090
Поени од реакции
1.648
Колку парчиња кркаме вечер? Ајде да видиме без капитенот а и без Угарте како ќе изиграат. Прогнозирам ГГ5+.
Sto e najjako mislam deka bez kapitenot i bolje ke igrame, a bez ugarte..tesko nas. Valjda casemiro i mainoo sredina samo se nadevam nema case da go ostavi sam ko 6ka. Btw na tviter se zbori rashford nazad so timot denes, najmnogu radi sto sme tenki na taa pozicija. Prepostavuvam od klupa, garnacho i amad 10ki.

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.803
Поени од реакции
21.531
Брука брее, реков годинава тешко дека ќе фатиме чемпионшип...сепак имаат уште шанси. Инаку Онана само потврдува дека е најлошиот голман во историјата на постоењето на клубот.

Sent from my ELS-NX9 using Tapatalk

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.492
Поени од реакции
7.964
Каква мизерија е тимов, контрола на топка и натпревар нула имаат. Тешка брука.

Врска нема со тимон од пред две три недели.

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.837
Поени од реакции
22.876
Овие тренират ли нешто или гледат филмови на тренинг, ајде втора лига ресет .. мизерија невидена Аморим бол кур да јаде.

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.492
Поени од реакции
7.964
Ова иде на душа на Аморим највеќе, Касемиро - Ериксен со закон треба да се забрани, па уште пробуваат високо да искочат на пресинг. Ставил три спори штопери против брзи напаѓачи, ги дупнаа начисто.

И трето, претераа со долгине / високи пасови до никого, еден не добија. Ова е инструкција ма аморим 100% .

Амад не се снаоѓа на 10ка најдобро, Зиркзе дрво. Касемиро и Ериксен 100 топки ги пратија никому.

Kajgana Shop

На врв Bottom