Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
14 април 2012
Мислења
32.533
Поени од реакции
66.071
Овој одма ни почнал или ќе добие шанса Ван Нистелрој да истера една утакмица?
Нема ни за утакмицата со Челси да биде на клупа. Играме против Лестер во среда чинам куп, па со Челси во недела.

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.389
Поени од реакции
7.642
Другар, истиве прикаски ги продаваа за етх пред да дојде: млад, перспективен, разгледан од сити бла бла, и шо бидна на крај?
Кој е крив за исходот на ЕТХ ? Перфектен беше ама немаше среќа сакаш да речеш ? Како беше балканскана, били смо бољи ал зајебо нас судија.

Тоа што ЕТХ не се снашол, не значи дека некој друг нема да се снајде. Потроши преку 700м, го донесе пола Ајакс, го поддржаа у секоја кавга што ја имаше, доби и фудбалска околина, а испи блам како никој друг. Фудбалски лекции и брукање испи од секоја посериозна екипа и тренер, потфрли у сите можни полиња.

Немој да ги праиш јунајтед дека се којзнае колку јак тим во кој играат неискусни и физички слаби дечишта уште зелени у главата.
Стварно мислиш дека тимон е за 14ти во лига? 2 години играме на тоа бедно ниво. Подобри се од тоа, што сакаш збори.

А како пред ешворт ги бркаа тренериве жити мајка?
Аврам Глејзер играше фудбал менаџер и бркаше и земаше кој сака и тренери и играчи. Затоа сме кај што сме. Џим Ретклиф треба пак иста песна да врти? Тука се гледа различен пристап што треба да се поздрави.

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.034
Поени од реакции
1.523
Сите што си отидоа, заслужија да си идат, и тоа нема никаква врска со его на тренерот. И Роналдо, и Варан, и Санчо, и Де Геа. Еден немаше од овие под 350к неделна плата. Варан недостапен половина сезона заради повреди успеа 1 утакмица да изигра за Комо 20 минути и се пензионираше, Санчо веќе и во Челси не е стартер, Роналдо ко тинејџерка ке кажува он кога ке игра и колку. Де Геа не сакаше да прифати помала плата.

Не го разбирам хејтот кон Ериксен. Кого сакаш да го игра место него, што ке даде слични перформанси? Меину повреден, Угарте и Касемиро не се таков тип на играчи, Маунт од болница не го извадија. Како не разбираш дека добар дел од играчите играат зашто нема кој друг. Види го Дало, секој меч по еден кикс по кој примаме гол, но нема кој друг да игра место него или пак да го одмори. Се сјеба и Мазрауи, па тек сега ке биде интересно.

Види, да сме на чисто, не го бранам Тен Хаг, и заслужено испи отказ. Ама постовите ти се како воопшто да не ги го гледал клубот и зошто некои одлуки ке мораа да бидат исти макар и различен тренер имале.
Се согласувам дека можеби требаше да си одат сите наведени, поентата на претходниот пост беше дека тука имало некоја player power моментално и имало играчи што го саботирале тренерот или не знам што, само потенцирав дека тренерот бил максимално поддржан од претходната а и од оваа управа во одлуки против играчи. Можда лошо се изразив со тоа за егото, иако мислам сепак дека е ненормален егоист.

Не е тоа поентата ама место Ериксен слободно може да го игра Угарте. Најдобар квалитет како ДМ не му е да седи позади како каземиро туку да биде on the front foot, да влага во дуели во средина и да прави прогресивни пасеви напред. Едноставно Ериксен е најдобар на 10ка и тоа до 60та мин макс. Поентата инаку ми беше дека играњево за резултати само, со играчи како ериксен и каземиро покажува дека тен хаг не е тренер со којшто јунајтед може да се подобри и Инеос можат да работат. Не ми е гајле кој ќе смениш, стај некој од академија бе. Детено тоби Колиер што бидна со него? Хари Амас, неаме лев бек за жива глава а не го ни имаш да тренира со прв тим. Итс факинг манчестер јунајтед со една од најдобрите академии у свет. СИГУРНО има некој што може да игра 10ка а не Нусеир Мазаруи, десен бек.
Се надевам се разбравме :D

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.389
Поени од реакции
7.642
Баш и е, дури и би рекол повеќе од етх исто и флик. И двајцата башка се поуспешни од тен хаг во европа. Тоа шо му се деси во челзи и баерн не значи дека ќе му се деси истото во јунајтед.
Со секое наредно мислење, само инает поголем тераш. Си веруваш ли на зборовите барем? 10 години од фудбалската кариера бил ладен и не зборел многу со играчите, сега баш во Јунајтед ќе почнел? Или нашиве примадони баш него ете ќе го слушаат, и покрај тоа што не трпат авторитативни фигури, како ЛВГ, Мурињо, Рагник, ЕТХ. Мен менаџмент скилс му се сониле случајно дур се лапал апови цело лето на Ибица на 51 години, нема грешка. Смешно у најмала рака.

Ќе се почека некој ден некој рандом тип на твитер да склопи fail compilation од ЕТХ, од разни брука моменти, до разни разни брука статистики и дно-а пробиени. Многу неславни рекорди има поставено, а срушено и други. Поддршка има добиено, повеќе од што заслужил на име на трофеи. Се вадеше на повреди, испадна дека не било до повредите туку дека тактиката и системот му се мизерни.

Ќе ни требаат две победи во лига, и 16 гола, за да го стигнеме бламот резултатот на Оле што му резултираше со отказ.

Последно уредено:

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.034
Поени од реакции
1.523
Со секое наредно мислење, само инает поголем тераш. Си веруваш ли на зборовите барем? 10 години од фудбалската кариера бил ладен и не зборел многу со играчите, сега баш во Јунајтед ќе почнел? Или нашиве примадони баш него ете ќе го слушаат, и покрај тоа што не трпат авторитативни фигури, како ЛВГ, Мурињо, Рагник, ЕТХ. Мен менаџмент скилс му се сониле случајно дур се лапал апови цело лето на Ибица на 51 години, нема грешка. Смешно у најмала рака.
Баце тоа што му се случило во челзи и баерн не значи дека ќе му се случи во Јунајтед ама на секој нов тренер во Јунајтед сигурно ќе му се случи истото како што до сега :icon_mrgr: the irony

Член од
6 ноември 2017
Мислења
116
Поени од реакции
223
Другар касно ти е легни си. Тен хаг кога дојде имаше 52 години, Аморим има 39. Тен хаг тренираше во убедливо финансиски најдоминантниот клуб во холандска лига што е *можеби* топ 10, Аморим тренира во трет по ред клуб во Португалија, топ 5 лига, им освои у прва фул сезона прва лигашка титула после 19 години. Меѓувремено освои уште една титула, промовираше играчи како Ѓоќереш, Инасио итн. и сезонава е 9/9 со 30 дадени и 2 примена гола во лигата. Настрана од тоа што знае да збори ко нормален човек а не да ломоти едно исто секој прес.
Ќе мавнам сеа скриншот од ова шо си го пишал па ќе се вратам на моабетов аморим коа ќе почне да дава лоши резултати и ќе биде пред отказ.
Пред Ешворт не беа Инеос беа глејзерс, торко ниеден. Штеф го заборави Берада од Сити, исто не беше почнат пред Јули и он.
Ааа ја па до вчера мислев Мартин Едвардс уште е претседател на клубот фала шо ме потсети дека беа глејзери пред ешворт. И смири се малку со навредиве не мислев тебе да ти ги повредам чувствата правам само моабет sheesh :oops:

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.034
Поени од реакции
1.523
Ќе се почека некој ден некој рандом тип на твитер да склопи fail compilation од ЕТХ, од разни брука моменти, до разни разни брука статистики и дно-а пробиени. Многу неславни рекорди има поставено, а срушено и други. Поддршка има добиено, повеќе од што заслужил на име на трофеи. Се вадеше на повреди, испадна дека не било до повредите туку дека тактиката и системот му се мизерни.

Ќе ни требаат две победи во лига, и 16 гола, за да го стигнеме бламот резултатот на Оле што му резултираше со отказ.
Брат да беше само резултатски ќе ми беше можда малку жал, ама човеков направи да е стварно тешко да имаш било какви симпатии кон него. Едноставно ништо добро нема да ми остане од неговово време тука, дури ни трофеви што ги ломоти толку, поради тоа што ради тој фа куп завршивме 8ми со негативна гол разлика и беше голема причина што остана и ни ја заеба и оваа сезона веќе во Октомври.
Автоматски споено мислење:

Ќе мавнам сеа скриншот од ова шо си го пишал па ќе се вратам на моабетов аморим коа ќе почне да дава лоши резултати и ќе биде пред отказ.

Ааа ја па до вчера мислев Мартин Едвардс уште е претседател на клубот фала шо ме потсети дека беа глејзери пред ешворт. И смири се малку со навредиве не мислев тебе да ти ги повредам чувствата правам само моабет sheesh :oops:
Слободно, ако биде полошо од ова значи дека испаѓаме од лига така да веруј нема да ме погоди многу што некој на твитер ми направил скриншот на пост кај што сум позитивен за новиот менаџер :icon_mrgr:
Извини брат, можда не сум те разбрал. Тотално друго ниво на функционирање е сега со фудбалската структура од инеос, нема допирна точка со како функциониравме порано на ова поле додека беа глејзери.

Последно уредено:
Член од
5 септември 2024
Мислења
198
Поени од реакции
346
Јунајтед наеба од филозофии, ЛВГ, Муриљњо, Мојсије. (Оле, Гигс и Керик нема да ги коментирам)

Ван Нистелрој треба само да ги избере физички најспремните играчи и да им каже „излезете на терен и давајте голови“ и 90 минути да си го прчи. Замена само ако некој се повреди.

Веднаш ќе се види кој сака, кој знае, кој може да игра. Играчи што имаат сенс за фудбал знаат дека целта е противничкиот гол без разлика на резултатот и времето на семафорот. Таквите се Јунајтед ков, се друго е пиздиња за слава и пари и треба да си бара нов клуб.

Аморим до Боксинг Деј ќе издржи.

Член од
13 август 2023
Мислења
922
Поени од реакции
2.250

Ми се допаѓа како функционираат овие работи во последно, исто како трансферите летото, се работи во позадина, никакви шпекулации немаше за ликот, денес бам одеднаш се појавува.

П.С. Костич, да ги редиме мајка ти и сестра ти цел фан клуб како што редиш хехе реакции овде, ебате наркоманот посран.

Член од
6 ноември 2017
Мислења
116
Поени од реакции
223
Стварно мислиш дека тимон е за 14ти во лига? 2 години играме на тоа бедно ниво. Подобри се од тоа, што сакаш збори.
Кои 2 години бе 10 години на бедно ниво играат за едно мочано 4 место се мачат да дојдат за клуб шо освојуваше лигашки титули секоја година :pos:

Аврам Глејзер играше фудбал менаџер и бркаше и земаше кој сака и тренери и играчи. Затоа сме кај што сме. Џим Ретклиф треба пак иста песна да врти? Тука се гледа различен пристап што треба да се поздрави.
Па веќе сврте. Аморим не е гаранција дека тимов ќе се опраи на краток рок. Ако не даде резултати ќе го шутнат и него ко тринаесто прасе.

Де бре. Клубов низ 100х полоши периоди поминал ти се нафати за Тен Хаг го напраи како да е најлошото нешо шо му се десило на клубов мислиш Зоран Заев бил тренер на Јунајтед :LOL:

Последно уредено:
Член од
11 април 2012
Мислења
4.613
Поени од реакции
5.314
Ako slucajno najdes nekoj legit sto ne bara bubreg za karta pisi :D ko sto gledam tesko ke bide tamu isto ko so kopenhagen lani.
Ако сакаш да си пробаш среќата тука се купуваат официјални карти за мечот со плзен.

Нема да имаш многу слободни карти па ако начекаш начекаш :)
Во септември имало пуштено карти за соте домашни мечеви, така што тоа што е останато директно од тимот ќе биде објавено на странава некоја недела пред мечот (пример за со сосиедат картите беа објавени 18-19 септември, чисто како референца кога да ги очекуваш)

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.752
Поени од реакции
39.655
Ќе дојде сеа и овој од Португалија, ќе го донесе пола Спортинг, ќе им фукне и на нив едно 380 милиони да ги обезбеди за наредни 10-15 години, и за 2 ипол години од сега, на Рашфорд и компанија ќе им текне дека не им се игра веќе додека е он менаџер, ќе го саботираат, и пак одново ќе се бара некој друг и така све и круг до бесконечно.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.783
Поени од реакции
11.338
Kako be tuku taka ke si otide ne mi e jasno. Pa ja bi im baral 20m da treba da si zaminam posle 9 kola i budzet od 400 500m za inaet. Ako gi propagjam da gi dopropadnam. Ama i ovoj e tushka nekoja izglea, go hajpnaa demek Pep sakal da mu bide zamenik, a pederot ne si ide od siti duri ne go nadmine Fergi zosto e iskompleksirano malo kure.
Sezonava e u kurac otidena, a iskreno se nadevav deka Rud ke gi vodi barem do kaj april maj koga po navika ke objavea nov menadzer ama eve da vidime sto ke bide sea. Ocekuvam brdo cigani portugalski na klupa i ne poise od 10to mesto vo liga.
Plus vcera imase placenje na instagram i pozdravi do bossot koj nikogas nema da go zaboravat. Isti kurac se igracive, govna.

Kajgana Shop

На врв Bottom