Не ме сваќај ништо лично, али по би сакал да скапе на трибини и безпари да си оди. Па нека бара клуб за 2 години како Марсијал.Ако остани Санчо нема да има многу минути, ќе му падни вредноста уште а ќе има висока плата.
Мора да се најде можност денес да се продаде.
Ако прифаќа Стерлинг значително намалување на платата помала ќе биде штетата. Барем повеќе од корист ќе биде од Санчо.
Sent from my SM-A515F using Tapatalk
Зошто лично, тоа е тоа.Не ме сваќај ништо лично, али по би сакал да скапе на трибини и безпари да си оди. Па нека бара клуб за 2 години како Марсијал.
Абе само да не му правиме на кур ладила, ќе ми се понаша ко тинејџерка нејќум кафе пијана су какоо.Зошто лично, тоа е тоа.
Санчо само ќе има намалена вредост од ден на ден, а со висока плата до истек на договор. Што поскоро си замине, тоа подобро.
Не сме во финансиска позиција да издржуваме веќе легачи како него.
Sent from my SM-A515F using Tapatalk
Скот, чекаат неговиот трансфер да се комплетира.Што толку одолговлекуват со Угарте кога пред 3 дена ја прифатиле ПСЖ понудата а со играчот 2 месеци договорени лични услови според Романо?
Кај да бркам карти за утакмицата со Фенер?Нашите противници во ЛЕ:
Прегледај го приврзокот 427938
ideme za Basel be, direkten let od Skopje heheheКај да бркам карти за утакмицата со Фенер?
Кој тим ни се падна од Базел? Ако мислиш на FCSB, тоа е Стеауа од Букурешт.ideme za Basel be, direkten let od Skopje hehehe