Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.402
Поени од реакции
9.622
Таман после интернационалната пауза ќе бие. :D

1003107358.jpg

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.402
Поени од реакции
9.622
1003107392.jpg

:чда:
Автоматски споено мислење:

Баш се чудам, ај овие двајца за Рашфорд што гласале уште веруваат во дедо мраз. Али која глуперда гласаше за моронов Ентони. :pos:

Последно уредено:
Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.727
Поени од реакции
9.460
Ако остани Санчо нема да има многу минути, ќе му падни вредноста уште а ќе има висока плата.
Мора да се најде можност денес да се продаде.

Ако прифаќа Стерлинг значително намалување на платата помала ќе биде штетата. Барем повеќе од корист ќе биде од Санчо.

Sent from my SM-A515F using Tapatalk

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.402
Поени од реакции
9.622
Ако остани Санчо нема да има многу минути, ќе му падни вредноста уште а ќе има висока плата.
Мора да се најде можност денес да се продаде.

Ако прифаќа Стерлинг значително намалување на платата помала ќе биде штетата. Барем повеќе од корист ќе биде од Санчо.

Не ме сваќај ништо лично, али по би сакал да скапе на трибини и безпари да си оди. Па нека бара клуб за 2 години како Марсијал.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.727
Поени од реакции
9.460
Не ме сваќај ништо лично, али по би сакал да скапе на трибини и безпари да си оди. Па нека бара клуб за 2 години како Марсијал.
Зошто лично, тоа е тоа.

Санчо само ќе има намалена вредост од ден на ден, а со висока плата до истек на договор. Што поскоро си замине, тоа подобро.

Не сме во финансиска позиција да издржуваме веќе легачи како него.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.402
Поени од реакции
9.622
Зошто лично, тоа е тоа.

Санчо само ќе има намалена вредост од ден на ден, а со висока плата до истек на договор. Што поскоро си замине, тоа подобро.

Не сме во финансиска позиција да издржуваме веќе легачи како него.

Абе само да не му правиме на кур ладила, ќе ми се понаша ко тинејџерка нејќум кафе пијана су какоо.
Боље би примил финансиски удар па нека цмиздри на трибини.
Иначе со него секако врлгуваме во минус за ффп никако нема да ги извадиме парите дадени за него. Вака ќе му наштетам и на него и него ќе му отиде кариерата у кур.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.591
Поени од реакции
66.330
Помина рокот да го регистрираат Угарте, за да би играл против ливерпул, така да, ке го видиме по интернационалната пауза.

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.589
Поени од реакции
6.330
Што толку одолговлекуват со Угарте кога пред 3 дена ја прифатиле ПСЖ понудата а со играчот 2 месеци договорени лични услови според Романо?

Член од
14 април 2012
Мислења
32.591
Поени од реакции
66.330
Што толку одолговлекуват со Угарте кога пред 3 дена ја прифатиле ПСЖ понудата а со играчот 2 месеци договорени лични услови според Романо?
Скот, чекаат неговиот трансфер да се комплетира.

Kajgana Shop

На врв Bottom