Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
https://twitter.com/#!/AlexStepney1

Alex Stepney na Twitter, za tie sto ne znaat, ova e golmanot na Mancester koj osvoi LS vo 1968, sto mu odbranil na Eusebio 1 na 1 vo finaleto protiv Benfika pri sto dobil rakopleskanje od nego za odbranata.

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.031
Поени од реакции
2.047
Legends rate Welbeck's rise

Сосема заслужено, Велбек е фантастичен сезонава. Постигна неколку важни голови (против Тотенхем за 1:0, против Норвич за 2:0, против Шити за 0:2, против Фулам за 0:1, против Арсенал за 1:2, постигна 2 против Базел мислам и уште 2 други...), имаше и неколку асистенции... се гледа дека му годеше позајмицата лани, многу напреднал и моето лично мислење е дека тој заедно со Руни треба да го предводи нападот на Манчестер Јунајтед. Многу ми е мило за него, знаејќи дека од сегашнава екипа, само тој, Флечер и Сколс се отсекогаш во Јунајтед... па и Гигс и Клеверли можеме да ги сметаме за такви, сепак ко деца заиграле за клубот.
Очекувам уште многу голови од Дени до крајот на сезоната, па зошто да не биде и клучна алка во освојувањето на титулата.
Фантастично играше против Шити, дефинитивно играч на натпреварот, се виде неговата желба... the only local guy во тимот на Јунајтед на тој натпревар... се надевам дека и на наредниот против нив ќе изигра исто како на овој. :)

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Велбек многу напредна за овие 2 сезони ,а ова е само почеток уште ќе напреднува ако Капело не го земе на Европското срам да му е. Велбек има се што треба да има еден врвен напаѓач позиционирање во шеснаесетникот,бриина,дриблинг, додавања, шут, контрола на топка не за џабе ја носи бројката 19 кој ја носеше фантастичиот напаѓач Двајт Јорк. Многу ми е мило кога некое наше дете ќе има успешна кариера. Се согласувам дека тој треба да го предводи нападот со Руни мислам дека тој е играч што може да постигнува по 25 + голови по сезона во наредните сезонни се надевам дека ќе остане уште многу долго во нашиот клуб.

Член од
8 август 2011
Мислења
91
Поени од реакции
67
Не само што Капело ќе го земе на Европското туку ќе биде и прв играч во нападот имајќи во предвид дека Руни нема да настапува на првите два натпревари. На моменти многу се губи но за таа возраст е одличен. Околу него, Клеверли, Џонс, Смалинг ќе се изгради нов тим тие се Невил, Гигс, Сколс, Бекам на новата генерација. Се надевам само дека ваквата форма на Велбек и загарантираното место на Руни нема да го исфрлат Хернандез од клубот затоа што стварно е класа напаѓач и злато вреди.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Nema da go isfrlat Hernandez, tuku SAF go odmara Chicha momentalno. Ako ne ste zabelezale, Chicha igrase fudbal 2 godini bez prekin. Sezona vo Meksiko - World Cup - sezona so nas (skoro site mozni utakmici) - Gold Cup - pa pak sezona so nas i plus za reprezentativni nastapi patuva preku okeanot sto e zamorno. Kapak na toa imase i potres na mozokot letovo, taka da mislam deka Fergie go odmara Chicha za da ne go pregori a Welbeck letovo ima EURO na koe treba da nastapi i SAF go forsira za da ne zamine avionot bez nego :)

No i da ne e taka, za mene Chicha e poveke impact player, igrac koj od klupa moze da smeni mnogu raboti. Welbeck e eden pameten fudbaler koj ima od se po nesto, uste da poraboti na ramnotezata i se ke bide vo red :) A koga ke mi tekne samo pred godina dena na fan klubov koa vikaa nekoi da sme im go ostavele Welbeck na Sanderlend a oni da ni go dadele Henderson :pos:

Izvinete so pisuvam na latinica, znam deka e katastrofa za citanje, ke se vratam na kirilicata vo najbrz mozen rok :)
--- надополнето: 25 јануари 2012 во 13:53 ---
P.S. Vo vrska so muabetov deka Welbeck lici na Yorke, ne znam kolku od vas se sekavaat, ama Yorke gi pomina skoro site zenski vo UK vklucuvajki ja i Jordan, taka da neka ne ve cudi ako pukal precizno vo majka mu na Welbeck pred 21 godina.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Nema da go isfrlat Hernandez, tuku SAF go odmara Chicha momentalno. Ako ne ste zabelezale, Chicha igrase fudbal 2 godini bez prekin. Sezona vo Meksiko - World Cup - sezona so nas (skoro site mozni utakmici) - Gold Cup - pa pak sezona so nas i plus za reprezentativni nastapi patuva preku okeanot sto e zamorno. Kapak na toa imase i potres na mozokot letovo, taka da mislam deka Fergie go odmara Chicha za da ne go pregori a Welbeck letovo ima EURO na koe treba da nastapi i SAF go forsira za da ne zamine avionot bez nego :)

No i da ne e taka, za mene Chicha e poveke impact player, igrac koj od klupa moze da smeni mnogu raboti. Welbeck e eden pameten fudbaler koj ima od se po nesto, uste da poraboti na ramnotezata i se ke bide vo red :) A koga ke mi tekne samo pred godina dena na fan klubov koa vikaa nekoi da sme im go ostavele Welbeck na Sanderlend a oni da ni go dadele Henderson :pos:

Izvinete so pisuvam na latinica, znam deka e katastrofa za citanje, ke se vratam na kirilicata vo najbrz mozen rok :)
--- надополнето: 25 јануари 2012 во 13:53 ---
P.S. Vo vrska so muabetov deka Welbeck lici na Yorke, ne znam kolku od vas se sekavaat, ama Yorke gi pomina skoro site zenski vo UK vklucuvajki ja i Jordan, taka da neka ne ve cudi ako pukal precizno vo majka mu na Welbeck pred 21 godina.
Велбек го наследил го талентот на татко му :). Не сум знаел дека Јорк би толку јак фраер во УК. Dwight Yorke Ravishes UK :D

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Pa i toj letna od klubov radi Jordan... poradi neso slicno letna i Bekam i taka :)

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.473
Поени од реакции
7.946
Referee Mark Halsey has replaced Martin Atkinson as the official referee (who has withdrawn because of a virus) for Liverpool vs United this Saturday.

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Фросе дај пиши нешто подетално за Нани ако знаеш, ме нервараат натписиве 1 месец пауза, 2 месеца пауза, ова, она!

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.818
Поени од реакции
11.445
Е ако де, јанг се враќа ништо страшно.

Kajgana Shop

На врв Bottom