Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
14 април 2012
Мислења
32.899
Поени од реакции
67.550
Хмм, не го дало и квотираниот твит каде пишува кој е. Не знам што да мислам, овој е фан на Јунајтед, ама од друга страна, па и бизнисмен. Да не биде пак цедење пари откако клубот ке го оправат економски.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.844
Поени од реакции
10.144
Хмм, не го дало и квотираниот твит каде пишува кој е. Не знам што да мислам, овој е фан на Јунајтед, ама од друга страна, па и бизнисмен. Да не биде пак цедење пари откако клубот ке го оправат економски.
Ако е како Аврамович ќе немаме гајле.

Член од
26 јануари 2020
Мислења
973
Поени од реакции
1.265
Да ве земи к.. по чело, гледајте фудбал и уживајте, се враќаме појаки од кога било (во последниве 10 години) :D

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.844
Поени од реакции
10.144
Да ве земи к.. по чело, гледајте фудбал и уживајте, се враќаме појаки од кога било (во последниве 10 години) :D
Спомна некој дека не уживаме во фудбалот?
За подобро на клубот е да си отидат вампирите што поскоро.

Член од
26 јануари 2020
Мислења
973
Поени од реакции
1.265
Спомна некој дека не уживаме во фудбалот?
За подобро на клубот е да си отидат вампирите што поскоро.
Јас не разбирам кој фанатици изигравате и не знам ти шо, ни ти удира по џебо ниш, гледај пред тв и уживај фудбал. Бреееј.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.844
Поени од реакции
10.144
Јас не разбирам кој фанатици изигравате и не знам ти шо, ни ти удира по џебо ниш, гледај пред тв и уживај фудбал. Бреееј.
Па ми значи да ти кажам право .
Од клуб со огромни приходи дојдовме да штедиме за трансфери баш кога треба да вложуваме, да не спомнувам други работи кои беа меѓу најмодерни а беа запоставени од овие газди.
ПС тебе што те засега кои ни се газди седи си гледај си фудбал. :D

Член од
14 април 2012
Мислења
32.899
Поени од реакции
67.550
Вака Ферги знаеше да ги прати во Дубаи во сред сезона играчите кои едноставно не беа во форма, или им требаше ресет, одмор, топло време, иако и тогаш имаа натрупан распоред. Санчо во добра форма ке биде интересен да се гледа. До сега, Тен Хаг погоди многу работи, на многу играчи им ја крена формата. Да видиме со Санчо што ке биде.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.844
Поени од реакции
10.144
Мислам дека Санчо има почнато тренинзи со првиот тим, кај и да е ќе почне Тен хаг да го става во игра.

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.858
Поени од реакции
5.709
Треба ротација, да може да почнат да одмараат играчи. Рашфорд ги игра сите утакмици скоро. Ентони одмараше по некоја.
па денес Гарначо би требало да почне лево, Антони десно и веројатно Вегхорст како 9ка, исто така стартери би требало да се Мегвајр, МекТоминеј, Линделоф, можда и Лисандро Мартинез... исто добро би било и Пелистри да го видиме некои 20-30 минути... Касемиро, Бруно, Шо, Рашфорд, Варан па и Марсијал мора да се чуваат свежи за недела.. единствено Еланга не сакам да го гледам ни секунда :pos:

Sent from my SM-S901B using Tapatalk

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.938
Поени од реакции
23.076
Според мене мора со силен состав д се почне утакмицата, нетреба да дозволиме изненадување баш сега кога сме во налет и кога сите првотимци се во форма..Палас е заебан тим ..

Инаку вчера Џим Ратклиф најави дека ќе достави понуда за купување на Јунајтед, ич не ми е померак тој човек.. Од 2019 е сопственик на Ница сите очекуваа нов ПСЖ но ништо од тоа ..

Јас лично очекувам некој од арапите да не купи..

Kajgana Shop

На врв Bottom