- Член од
- 5 февруари 2009
- Мислења
- 7.572
- Поени од реакции
- 4.239
Можеби најдобра опција е Сер Џим Ратклив да го купи клубот.
Можеби најдобра опција е Сер Џим Ратклив да го купи клубот.
Хмм, не го дало и квотираниот твит каде пишува кој е. Не знам што да мислам, овој е фан на Јунајтед, ама од друга страна, па и бизнисмен. Да не биде пак цедење пари откако клубот ке го оправат економски.SJR е?
Ако е како Аврамович ќе немаме гајле.Хмм, не го дало и квотираниот твит каде пишува кој е. Не знам што да мислам, овој е фан на Јунајтед, ама од друга страна, па и бизнисмен. Да не биде пак цедење пари откако клубот ке го оправат економски.
Спомна некој дека не уживаме во фудбалот?Да ве земи к.. по чело, гледајте фудбал и уживајте, се враќаме појаки од кога било (во последниве 10 години)![]()
Јас не разбирам кој фанатици изигравате и не знам ти шо, ни ти удира по џебо ниш, гледај пред тв и уживај фудбал. Бреееј.Спомна некој дека не уживаме во фудбалот?
За подобро на клубот е да си отидат вампирите што поскоро.
Па ми значи да ти кажам право .Јас не разбирам кој фанатици изигравате и не знам ти шо, ни ти удира по џебо ниш, гледај пред тв и уживај фудбал. Бреееј.
па денес Гарначо би требало да почне лево, Антони десно и веројатно Вегхорст како 9ка, исто така стартери би требало да се Мегвајр, МекТоминеј, Линделоф, можда и Лисандро Мартинез... исто добро би било и Пелистри да го видиме некои 20-30 минути... Касемиро, Бруно, Шо, Рашфорд, Варан па и Марсијал мора да се чуваат свежи за недела.. единствено Еланга не сакам да го гледам ни секундаТреба ротација, да може да почнат да одмараат играчи. Рашфорд ги игра сите утакмици скоро. Ентони одмараше по некоја.