Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.858
Поени од реакции
5.709
Вегхорст и официјално на позајмица. Добра алтернатива според мене до крај на сезона.

Sent from my SM-A750FN using Tapatalk
во секој случај подобра од Жоао Феликс според мене... ех тоа клошарот Гринвуд да имаше барем 2мг мозок како перфектно ќе се вклопеше во овој систем на Тен Хаг, дури мислам дека ќе имаше подобри бројки од ова шо има Рашфорд моментално...

Sent from my SM-S901B using Tapatalk

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Мислам дека ќе биде добро засилување овој Вегхорст за до крај на сезона.Кај него најмногу ми се допаѓа енергијата и пресинг играта.

Член од
21 март 2015
Мислења
1.274
Поени од реакции
1.162
Мислам дека ќе биде добро засилување овој Вегхорст за до крај на сезона.Кај него најмногу ми се допаѓа енергијата и пресинг играта.
Можда нема да дава многу голови, ама тежок е за чување, ке навлекува играчи, што значи поголем простор за крилата

Член од
21 февруари 2011
Мислења
385
Поени од реакции
487
Се додека Ставро не напише дека е ОК засилување - не се важи ништо и најверојатно ќе биде флоп :icon_lol:

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Можда нема да дава многу голови, ама тежок е за чување, ке навлекува играчи, што значи поголем простор за крилата
Да и оглед на тоа дека е позајмен за 3 милиони и нема да се има и очекувања од него да ги има бројките на Халанд. Различен профил на напаѓач е од Марсијал и Рашфорд и би понудил нeшто ново кога ќе влезе како замена. Да даде 5-6 гола и некоја асистенција во лигата јас ќе бидам задоволен од овој трансфер.

Последно уредено:
Член од
21 март 2015
Мислења
1.274
Поени од реакции
1.162
Да и оглед на тоа дека е позајмен за 3 милиони и нема да се има и очекувања од него да ги има бројките на Халанд. Различен профил на напаѓач е од Марсијал и Рашфорд и би понудил нршто ново кога ќе влезе како замена. Да даде 5-6 гола и некоја асистенција во лигата јас ќе бидам задоволен од овој трансфер.
Ако задоволи за овие 6 месеци, а ке има доволно утакмици за тоа, може и перманентно да се потпише како втор шпиц и за понатаму

Член од
14 април 2012
Мислења
32.900
Поени од реакции
67.551
Aко се покаже како добар фит, може да го остават и за перманентно уште 2-3 години. Како втор напаѓач е одличен избор заради тоа што немаме таков профил на играч. Да видиме само како ке го вклопи Тен Хаг.

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.910
Поени од реакции
7.481
Ја мислам дека овој ќе даде едно чудо голови.
Имаме играчи што можат на тацна да го служат,па само со глава мислам дека ќе стегне 5+,ми се допаѓаат вакви високи говеда.

Kajgana Shop

На врв Bottom