Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
10 ноември 2022
Мислења
299
Поени од реакции
880
Да де некој демек навива Раш да изигра лошо за да се истера некоја сопствена агенда која глупост, Раш кога беше критикуван и бркан не постоеше на терен, себичен, секоја контра ја усеруваше, пет чисти шанси му требаа за да даде гол, маваше курч не се ни замараше да трча итн… ај кажи од ова што не е точно и како да се очекува да не биде критикуван?
Иначе Раш или Мбапе 3,2,1 сега
Рашфорд кога не постоеше на терен, беше во периодот кога Јунајтед не постоеше на терен. Арно ама, редовни на тапет за бркање беа Рашфорд, Погба, Мегваер. Бруно имаше утакмици, и тоа не малку, кога беше НАЈСЛАБ во тимот, па никој ништо не зуцнуваше, туку како папгали плукачите, Рашфорд, Погба, Мегваер. Па сега Мегваер не игра, сеуште се ситат. Страшна работа.

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
Рашфорд кога не постоеше на терен, беше во периодот кога Јунајтед не постоеше на терен. Арно ама, редовни на тапет за бркање беа Рашфорд, Погба, Мегваер. Бруно имаше утакмици, и тоа не малку, кога беше НАЈСЛАБ во тимот, па никој ништо не зуцнуваше, туку како папгали плукачите, Рашфорд, Погба, Мегваер. Па сега Мегваер не игра, сеуште се ситат. Страшна работа.
Тоа што го играше Рашфорд лани заслужува критика и нема никакво оправдување, каков сака нека биди тимот. И како никој не го критикувал Бруно, ко ко пред некој месец пола фан клуб го продаваше

Не знам како успеа да ги вклопиш Погба и Мегваер во муабетот, првиот настрана што е канцероген карактер, уште нема дебитирано за новиот клуб, а за вториот, па левиот бек игра пред него.

Испаѓа дека сите критики се на место.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.782
Поени од реакции
44.021
Кај Рашфорд проблемот беше што не покажуваше желба за игра. На секој играч може да му падне формата, ама Рашфорд имаше неколку ситуации кога ќе загубеше топка и воопшто не мрднуваше назад да покрие, или прават контра покрај него и не се ни обидуваше да ја сопре.

Слично беше и во напад, не се замараше многу со одбиени топки. Ако се сеќаваш лани една утакмица се налути што не му ја пуштија, и ја остави одбиената топка која патем му се одби пред нозете, не ми текнува точно против кого. Мислам дека од таму беа фрустрациите за него.

Немам појма кој му беше проблемот, ама очигледно Тен Хаг убаво го решил. Како што пишав вчера, моментално ни е најдобар фудбалер и се надевам ќе продолжи уште да крева форма. Пак почна да ја користи брзината што е огромен плус во неговата игра. Исто има супер шут од далечина, бидејќи знае силно да шутне. Играта со глава му е слаба страна, треба да работи на тоа и да го усоврши оној плас финиш, бидејќи сеуште знае и во такви ситуации да шутне на сила.

П.С. Може сум досаден, ама го гледам голот на Кејн денес, па и двата со Палас во средата и дефинитивно ова е трансферот што ни треба. Нека прават што сакаат, ама трансфер на Кејн наредно лето не прави многу сериозна екипа. Ван Перси ефект би имал, 100% сум сигурен во тоа.

Член од
20 март 2022
Мислења
1.385
Поени од реакции
3.513

Шо направи бе у пичку матер, кој дојде кај нас се некој лични проблеми му излегуваат, депресии ги фаќаат.
Иако вчера за разлика од претходните неколку утакмици беше подобар, посебно во дефанзива, нон стоп се враќаше и покриваше назад.

Член од
23 април 2012
Мислења
436
Поени од реакции
647

Шо направи бе у пичку матер, кој дојде кај нас се некој лични проблеми му излегуваат, депресии ги фаќаат.
Иако вчера за разлика од претходните неколку утакмици беше подобар, посебно во дефанзива, нон стоп се враќаше и покриваше назад.
бурен живот еден куп ороспи …а сите дома деца имат е после чади глата е чади :kruna:

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.637
Поени од реакции
11.710
А демек Бруно кога беше у слаба форма Јунајтед постоеше? Разликата е небо земја ако ги споредуваш нив двајца, Бруно и кога не му оди жив се јаде, трча како луд по секоја топка додека Раш баш куроболие си покажуваше
Како фан на Бруно никад не сум бил како тебе и некои други тука кога им ги вреѓаат милениците, појма немаш од фудбал, слепи сте итн
Кога некој е за критика е, па макар и да ни е најдобар у тимот

Член од
10 ноември 2022
Мислења
299
Поени од реакции
880
А демек Бруно кога беше у слаба форма Јунајтед постоеше?
Па не, то ми е муабетот. Сите играа слабо, а секогаш криви ви беа Рашфорд, Мегваер, Погба. Се сеќавам еднаш Јунaјтед доби некого 4-1 а овде се коментираше некоја безвезна, потполно неважна грешка на Мегваер. Невидена патологија, чесен збор.

Последно уредено:
Член од
14 април 2012
Мислења
32.899
Поени од реакции
67.551

Смртни случаи најверојатно. Кај Санчо и некој од семејство, и најдобар другар. Јебига, тоа не можеш да го контролираш, ниту пак да знаеш како ке ти влијае.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.733
Поени од реакции
11.610
Пишав тоа, ликот не игра, сеуште го хејтаат. Чиста патологија.
И кога не игра е лош.
Си бил у Манчестер некогаш? Јас како турист 2-3 дена бев и градот е страшно депресивен, а не пак таму да живееш :pos:

Член од
16 ноември 2007
Мислења
1.074
Поени од реакции
1.572
Еее не вака сеа...еве јас јадев гомна за Бруно и сеуште си стојам на тоа, во шампионски тим Бруно треба да е резервна опција. Раш ми делува за глупав, да беше попаметен ќе беше на самиот врв.

Член од
21 март 2015
Мислења
1.274
Поени од реакции
1.162
Не е лош трансфер според мене, на позајмица е, секако нема голем избор сега на пазарот, борбен играч, знае да даде гол, скроз спротивен тип од Марсијал, плус има искуство во ПЛ

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Не е лош играч и по мене. Спротивен профил на напаѓач од Марсијал. Добар со глава, цврст, борбен играч и со искуство во лигата. Сега не е Халанд, но за позајмица е ок. Сепак Тен Хаг од Халер направи машина за голови во Ајакс и ако тој го сака играчот треба да му се верува. До сега сите трансфери ги погоди.

Kajgana Shop

На врв Bottom