Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
5 август 2008
Мислења
6.016
Поени од реакции
5.340
Овој Елм го има ли гледано некој од фан клубов? : ) Кое трололо ни го удира Ферги со трансфериве тоа е нешто немогуче.

Убаво кажа еден новинар од The Times кога го прашаа што мисли за тоа што го рече Фергусон за зимскава трансфер политика и тој рече "To be honest, the day I'll start believing Sir Alex in transfer updates and injuries is the day when the pigs will start flying". И е во право.
Ја го иiмам гледано неколку пати не за друго туку пошто ми требало за на спортска! Она шо имам приметено на една утакмица коа изведуваше слободни од 5 пати 5 пати шутна опасно на гол и тоа преку жив ѕид, значи има одличен удар што нас ни фали. За пасови што беше прецизен беше..
малце оф! Али дефинитивно ќе ни биде најгрд у тим :D

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.917
Поени од реакции
11.714
И 2цата се 2 класи послаби од Ван Дер ЦАР.
Ја би за 6 класи дека се, де факто. Арно ама го памтам ван дер сар какво дрво беше во ајакс, јуве, па и фулам, од причина што имаше солидна одбрана пред него, па проаѓаше супер. Значи не дрво недоделкано, ама за тоа што го видовме од него во Јунајтед, богами и го заслужува тој епитет :icon_mrgr: Сепак се надевам и во давид и во андерс дека ќе бидат легенди на клубот, иако повеќе сакам да го гледам линдегард, момакот гризе.

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
A што му давате епитети веќе, има нешто со трансферов или? :D Пошто освен овде овој муабет никаде на друго место го нема, па дури и во шпекулациите.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
A што му давате епитети веќе, има нешто со трансферов или? :D Пошто освен овде овој муабет никаде на друго место го нема, па дури и во шпекулациите.
Брат му на Ферги го виделе неколку пати на натпревар на Аз и агентот негов рече дека Елм ја сака само Премиер Лигата.

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653

--- надополнето: 16 јануари 2012 во 22:58 ---

--- надополнето: 16 јануари 2012 во 23:11 ---
History class kids...

Член од
26 јуни 2009
Мислења
562
Поени од реакции
10
Ovja elm e nesto kako skols ima mn jak udar od daleku ke ni bide dobro zasiluvanje, a ako vikate deka go biva za dolgi pasovi togas toa ke bide mnogu dobro :D

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Не, моментот беше кога Евра, Фердинанд и Видиќ го кренаа Торес кога проба да им изглуми пенал лани во ЛШ. Како му се с`снаа, он на нив најде да им глуми :)

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Не, моментот беше кога Евра, Фердинанд и Видиќ го кренаа Торес кога проба да им изглуми пенал лани во ЛШ. Како му се с`снаа, он на нив најде да им глуми :)

:icon_lol::icon_lol::icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom