A
apidrone
Гостин
Уште да беа искусни како него...И 2цата се 2 класи послаби од Ван Дер ЦАР.
Уште да беа искусни како него...И 2цата се 2 класи послаби од Ван Дер ЦАР.
Ја го иiмам гледано неколку пати не за друго туку пошто ми требало за на спортска! Она шо имам приметено на една утакмица коа изведуваше слободни од 5 пати 5 пати шутна опасно на гол и тоа преку жив ѕид, значи има одличен удар што нас ни фали. За пасови што беше прецизен беше..Овој Елм го има ли гледано некој од фан клубов? : ) Кое трололо ни го удира Ферги со трансфериве тоа е нешто немогуче.
Убаво кажа еден новинар од The Times кога го прашаа што мисли за тоа што го рече Фергусон за зимскава трансфер политика и тој рече "To be honest, the day I'll start believing Sir Alex in transfer updates and injuries is the day when the pigs will start flying". И е во право.
Ја би за 6 класи дека се, де факто. Арно ама го памтам ван дер сар какво дрво беше во ајакс, јуве, па и фулам, од причина што имаше солидна одбрана пред него, па проаѓаше супер. Значи не дрво недоделкано, ама за тоа што го видовме од него во Јунајтед, богами и го заслужува тој епитетИ 2цата се 2 класи послаби од Ван Дер ЦАР.
Али дефинитивно ќе ни биде најгрд у тим![]()
Брат му на Ферги го виделе неколку пати на натпревар на Аз и агентот негов рече дека Елм ја сака само Премиер Лигата.A што му давате епитети веќе, има нешто со трансферов или?Пошто освен овде овој муабет никаде на друго место го нема, па дури и во шпекулациите.
Фаца на Руни и коса на Гери Невил![]()
WTF ? Од каде оваа?Rafael Da Silva
Me and Fabio could be leaving Manchester United in the summer. Family is struggling to settle.
Не, моментот беше кога Евра, Фердинанд и Видиќ го кренаа Торес кога проба да им изглуми пенал лани во ЛШ. Како му се с`снаа, он на нив најде да им глуми![]()