Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.781
Поени од реакции
9.596
Голема штета. Колкава надеж ми беше и очекував со прогресот да го надмине и Руни по бројот на голови. Во дистанца од 10 год ги губиме можеби најдобрите 2 младински играчи од школата (Равел Морисон и Гринвуд) кои можеа да прераснат во играчишта. Мора нешто и клубот да преземи од едукативен карактер дополнето со психолози уште од младинските категории и да се следат како ќе се развиваат. Не е нормално ова веќе.

Член од
20 март 2022
Мислења
1.385
Поени од реакции
3.513
Голема штета. Колкава надеж ми беше и очекував со прогресот да го надмине и Руни по бројот на голови. Во дистанца од 10 год ги губиме можеби најдобрите 2 младински играчи од школата (Равел Морисон и Гринвуд) кои можеа да прераснат во играчишта. Мора нешто и клубот да преземи од едукативен карактер дополнето со психолози уште од младинските категории и да се следат како ќе се развиваат. Не е нормално ова веќе.
Пишуваше негде денес дека повторно биле заедно со таа, се имале заследено и на инстаграми, така да не ми е чудно повторно да го имаат навлечено, очигледно дечкото е со слаб интелект.

Член од
24 март 2010
Мислења
15.365
Поени од реакции
26.413
Пишуваше негде денес дека повторно биле заедно со таа, се имале заследено и на инстаграми, така да не ми е чудно повторно да го имаат навлечено, очигледно дечкото е со слаб интелект.
Што повторно да го имаат, кога само обвинителство решило да покрене обвинение за случката од јануари?

Член од
24 јануари 2015
Мислења
1.844
Поени од реакции
1.327
Тоа е кога на неиживеани детишта ќе им дадеш милиони. Неможе да очекуваш да ги трошат на нешто паметно. Нормално е да трошат на курви, алкохол и дрога. Уште и ако се агресивни по природа ова се дешава.

Затоа порано пари се заработувало после 25-26 година а до тогаш се играло да неречам за обична плата.

Sent from my SM-G991B using Tapatalk

Член од
20 март 2022
Мислења
1.385
Поени од реакции
3.513
Што повторно да го имаат, кога само обвинителство решило да покрене обвинение за случката од јануари?
Не за тоа, наводно ги прекршил условите на куќен притвор и стапил во контакт со неа.

Член од
15 јули 2009
Мислења
3.551
Поени од реакции
3.607
#MUFC starting XI vs Newcastle: De Gea, Dalot, Varane, Martinez, Shaw, Casemiro, Fred, Bruno (C), Antony, Sancho, Ronaldo

Тен Хаг го казнува Рашфорд за промашените шанси со Омониа.

Член од
22 ноември 2009
Мислења
1.863
Поени од реакции
2.776
#MUFC starting XI vs Newcastle: De Gea, Dalot, Varane, Martinez, Shaw, Casemiro, Fred, Bruno (C), Antony, Sancho, Ronaldo

Тен Хаг го казнува Рашфорд за промашените шанси со Омониа.
Ми се допаѓа што ниту еден играч нема ексклузивно "право" да стартува. Ќе игра тој што заслужил.

Sent from my 2109119DG using Tapatalk

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.749
Поени од реакции
11.642
Што е со шутевите 1 км над голот? И против Омониа и сега..

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.809
Поени од реакции
44.126
Ништо не играме. Средниот ред не постои, Роналдо класика сезонава, Фред се што чепна успеа да заебе.

Единствено во Санчо има некоја свежина, другите сите умрени.

Член од
20 март 2022
Мислења
1.385
Поени од реакции
3.513
Ништо не играме. Средниот ред не постои, Роналдо класика сезонава, Фред се што чепна успеа да заебе.

Единствено во Санчо има некоја свежина, другите сите умрени.
Далот со Фред изгледа бркаат некој рекорд за изгубени топки.
А која куртонска екипа да ти биле овие Њукасл, пола полувреме лежат на терен, туркаат топки кога има наш прекини или аут, на секое плачат кај судијата...Да ти е ќеф да им искршиш нозе.

Па и оној мочкото неколку пати прекинува игра кога имаме топка во посед, а некој од овие куртоноте лежи на терен.

Kajgana Shop

На врв Bottom