Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.607
Поени од реакции
8.292
Штета што фудбалериве се крајно необразовани и неписмени говеда, чии агенти им ја кројат судбината т.е. си работат за својот лаком гз :icon_mrgr:
Покрај неписмен и необразуван, најглуп фудбалер е ( според мене).Доволно е само да му прошеташ низ профилот на Твитер

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Ако нејке да остане никој не го моли нека оди кај сака,само да напуштиш клуб како Јунајтед на оваа возраст и да си сметан како еден од најголеми таленти треба да си најголем идиот.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
And Ferguson even managed to keep news of Scholes' return from his team-mates as well as the media.

"I don't know how we managed it," he said.

"We registered him on the Friday, and thought somehow it would get out. But we didn't let any of the players know simply because of the impact value.

"We were going away from home in a very difficult FA Cup tie against City. We had 5,000 fans at that end of the ground and as soon as they knew his name was on the team-sheet they were fantastic, there was a great response."

Ете зошто е Сколс вратен, мислам, овие зборови на Фергусон кажуваат многу. Вратен е за да ги „крене“ играчите a не од него да се очекуваат чуда како што дрндаа глупите новинари. Самите Руни, Велбек, Смолинг кажаа дека веднаш штом го виделе во соблекувалната со дрес самодовербата и тимскиот дух се кренале.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Со среќа нека му е на Гибсон во Евертон ,а за кам бекот на Сколс секако дека е да им биде ментор на Клеверли и Андерсон и не треба да очекуваме да биде стариот Сколс пред 3-4 години кој ќе прави по 10 тина асистении и исто толку голови ама неговото присуство на теренот и во соблекуваната ќе им даде голема самодоверба на младите играчи. Добра вест е што утре ќе не даваат на Спорт клуб + :vozbud:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.802
Поени од реакции
44.102
Поздрав за Гибсон.. Со среќа во Евертон... Патем, поздрав и до Евертон, што им текна да го соберат :D..

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
А да, ова на Евертон не им го забораваме :нинџ: Уште Кушчак и готови сме со егзодусот. Бајдвеј ни трага ни глас од човеков нема, може спие со рибите после изјавите што искочија :icon_lol:

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Со среќа на Гибсон, се надевам ќе ги решете сите наши ривали од по 3-40 метра, а повратната карта ќе му га даде на Родвел. :)

Турејте им пепел и на Погба и на Морисон и на сите такви шо се курчат. Не треба ич да се молат, ако сакат да си одат, нека повелат. Пази еј, по 17-18 години се, а веќе сакат да праат трансфер, па и дури да не сакат, играт мрсни игри за поскап договор да направат. Хаха, деца! Нека се ебат! А незнаат оти нема нивнио талент да ги направе играче, туку Фергусон! Оти ако треба од гаазо ќе си апне, ама нема да ги моле, и ќе земе некој без една нога па ќе го направе подобар играч од них! Од сите тие шо ги спомна Фросе погооре, најдобар ќее тај шо најмалко се споменува. Ќе видете колко добар и дисциплиниран играч ќе излезе од Петручи!

А за Сколс, турејте им го и на новинаарто глупи. Од 16 километра се гледаше дека е вратен само ради психа. На „сличен“ начин проба и Манчини да врате, коо ни го пушти Харго, „демек“ нема подобар и поспособен играч на клупата, а уствари сака да ни се „одмазде“ и да удре там дека шо не се гледа. А за такви работи не треба само да се размислува, туку си треба инстинкт, дури и за да се видат, не само да се направат. :)

H

HoT IcE

Гостин
Турејте им пепел и на Погба и на Морисон и на сите такви шо се курчат. Не треба ич да се молат, ако сакат да си одат, нека повелат. Пази еј, по 17-18 години се, а веќе сакат да праат трансфер, па и дури да не сакат, играт мрсни игри за поскап договор да направат. Хаха, деца! Нека се ебат! А незнаат оти нема нивнио талент да ги направе играче, туку Фергусон! Оти ако треба од гаазо ќе си апне, ама нема да ги моле, и ќе земе некој без една нога па ќе го направе подобар играч од них! Од сите тие шо ги спомна Фросе погооре, најдобар ќее тај шо најмалко се споменува. Ќе видете колко добар и дисциплиниран играч ќе излезе од Петручи!
Иако сум фан на Челзи, респект за постов и ставов погоре, делиме исто мислење.
И повеќе мислам дека таков карактер на денешниве млади таленти и играчи, се дело на агентите мрсни.

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.032
Поени од реакции
2.055

И мојата реакција беше слична :ROFLMAO:
Едно од појаките видеа на интернет! :D

Мене дури и жал ми е за Гибсон. :( Сепак, наше дете е... ама дека не беше со квалитет за Манчестер Јунајтед, не беше. Тоа е, нека му е со среќа понатаму па против другите нека игра како Сколс а против нас како Гибсон. :D

И во право е Жан за Погба и Морисон... треба да земат пример од Велбек. Посебно Морисон. Ако не се задоволни со платата, ако не се задоволни од Манчестер Јунајтед, нека се ебат, и нека сонуваат цел живот за почитта што ја добиваат Гигс и Сколс, од ''среднава'' генерација Флечер, или почитта што ја има и ќе ја има Дени Велбек...

Утре очекувам добро плескање на Болтон, против нив го имавме еден од најдобрите натпревари сезонава, утре не би требало да се случи нешто друго. :)

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Значи утре повторно Керик стопер ке игра,или Еванс ке игра?Ако го игра повторно стопер стварно неправедно спрема него,кога повторно е во добра форма.Утре очекувам Керик и Гигс средина,а може и Сколси :vozbud:

---------------------ДДГ----------------
Рафаел-------Еванс------Рио-------Евра
Валенсија-------Гигс------Керик--------Нани
-----------Чича/Берба------Руни----------

Утре со овој состав би сакал да искочиме:)

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Гледам Скај Спортс и потврдија дека Кејхил патува во Лондон на лекарски прегледи што значи дека плавите ни ја олеснија колку толку работата, сепак да не ги потценуваме. Утре нема да можам да го гледам натпреварот но се надевам дека ќе победиме. Играле убаво, неубаво ама ич не ме интересира, нека победат и 1-0 ако треба, битна ми е победата :)

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Погба е во тимот за утре, можно е да го видиме на клупа. Другар му пред малце го издаде.

Kajgana Shop

На врв Bottom