Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
12.006
Поени од реакции
7.164
^ Мене не ми се верува ама останува да видиме :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
@BenHibbs sorry to bother you again but i'm sweatin here lol what could you tell me about the ozil situation-please.thanks in advance!

@Ke1N Not going to happen

Немаме место за уште еден странец колку што знам според правилата a и да имаме, нејќам да го дадеме на потенцијален курва играч.

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Искрено тешко дека Озил ќе дојде кај нас, изјавата од Дејли Стар е стара неколку недели, само е извадена малку од контекст како и обично за да звучи веродостојно. На управата на Вердер и повеќе од јасно им е дека Озил нема да потпише нов договор и треба да увидат како би им било поисплатливо, да играат со Озил уште една година и да го загубат во Јуни или да го продадат сега и да заработат добри 15м (ако не се уклучи Сити). Јас да сум на нивно место би го продал Озил бидејќи и со него и без него Вердер нема да стигне многу далеку во ЛШ, секако дека ќе влијае отсуството на Озил во Бундес Лигата ама со евентуална продажба за таа сума која ќе ја добијат за него би можеле да најдат добра замена. Како и да е ако Озил останува тогаш клубот треба да почне контакти со неговиот менаџер уште од сега како до јануар би било договорено се. Не верувам дека би го избрал Реал зошто имаат премногу играчи на таа позиција, Барса исто така, дури и Педро би добивал предност пред него според мое мислење, ќе останат Челзи и можеби Баерн. Епа Ферги, Озил за без пари е и тоа како value, не ми се верува дека не би сакал да го донесе кај нас, посебно што пројави интерес за него уште пред една година.

--- надополнето ---

Андерсон имал сообраќајна незгода во Португалија каде е на одмор, наводно добро поминал. Еве извадок од еден португалски весник: "Have been a big scare, despite the large apparatus, and a lot of twisted sheet metal. Anderson, a former player of FC Porto and now at Manchester United suffered a road accident on Saturday in the district of Braga (already near Gerês).

When it was found that the Maisfutebol, the Brazilian international is on holiday in our country because it keeps many friends of the times in which it was athlete of the dragons.

The vehicle went where Anderson was very marked by shock, but the athlete has not suffered any serious injury and is in good health. That is the most important, in the midst of all this.

At this point, no known details about the accident. Anderson is not yet integrated in the work of pre-season for Manchester United as it is in the final stage of recovery, surgery on the knee."

Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183
Тоа и Фергусон го знае од самиот старт...Ако ни требаше + играч, според мене Ферги ќе тргнеше по Џо Кол кој ни се нудеше. Сега еве го и Озил се нуди. Но не само кај нас, туку и кај Барса, Реал, Шити, Челзи, Арсенал...Значи сепак не му било сон да игра на ОТ, туку сон му е да заврши во голем тим. Шити не е голем тим.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
12.006
Поени од реакции
7.164
Од многу бомби шпекулации летово изгледа нема да видиме големи трансфери иако има уште време. Мислам општо на топ 5 лигите не за Јунајтед. За нас горе-долу се знаеше дека нема да трошиме многу пари.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
England’s ace striker Wayne Rooney told World Heavyweight Champion David Haye that he would love to be a boxer after a rum drinking session with him.

He loves boxing and told me he would love to be a boxer. He is cut from fighting cloth and he reminds me a lot of Ricky Hatton. I told him that if he was a professional boxer he would have the style of Ricky, but Wayne reckons that is not his style and he”d be more of a slick mover like Floyd Mayweather Jnr,” Haye said. Rooney boxed as a schoolboy, while his brothers John and Graham won titles for Croxteth ABC, where the Manchester United star”s uncle Richie is head coach

Затоа овој е грамада :D

--- надополнето ---

Што се однесува до мечот со Ирците

"Rooney, Park, Carrick and Vidic are back in training and are doing well," said Sir Alex Ferguson. "Valencia is also training well and needs a game. All of them will be involved and Chicharito will also be part of the squad."

The boss also confirmed that his two Republic of Ireland internationals - Darron Gibson and John O'Shea - will play. "Yes, they deserve to, and O'Shea will probably be captain."

Чим вика дека на Валенсија му треба игра и дека ќе биде дел од составов, спремно е детево :)

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
[/COLOR]Што се однесува до мечот со Ирците

"Rooney, Park, Carrick and Vidic are back in training and are doing well," said Sir Alex Ferguson. "Valencia is also training well and needs a game. All of them will be involved and Chicharito will also be part of the squad."

The boss also confirmed that his two Republic of Ireland internationals - Darron Gibson and John O'Shea - will play. "Yes, they deserve to, and O'Shea will probably be captain."

Чим вика дека на Валенсија му треба игра и дека ќе биде дел од составов, спремно е детево :)
Баш денес зборев со еден наш фан околу составот за натпреварот со ирциве во среда и ни во денешната изјава на Ферги, ни во претходните не го спомнува Евра како дел од играчите што се во Керингтон, а биле на Светското. И тогаш и денес ги спомна само Руни, Видиќ, Парк, Керик и Валенсија, а нигде Евра. Не ми се верува дека Ферги на два пати заборава да спомне играч со огромна важност за тимот како Евра. Баш побарав нешто повеќе за ова на нетов, ама искрено не најдов ништо освен цитати од изјавата на Ферги, освен на еден сајт каде што се спомнува и Евра меѓу тие играчи. Ќе треба да почекаме до среда и да видиме дали Евра ќе е во тимот.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
^Сигурна сум дека му има дадено денови плус, Евра не пропушти еден натпревар лани а по слики што гледав пред 3-4 дена, тој е на одмор. Кога ќе се додаде и глупостите што му се случија со репрезентацијата, сите се свртеа против него, сигурно му треба и психички да се одмори, не верувам дека некоја повреда е во прашање :S

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.913
Поени од реакции
7.497
Во колку саат играме??Знам дека вторник..само поточно време ако може,фала.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom