- Член од
- 6 април 2009
- Мислења
- 6.147
- Поени од реакции
- 2.988
Нека ни се множат победите! GGMU! :smir:
Мислам дека зошто ова ни е трет натпревар за една недела, а сите замените во саботата ги одиграа 90те минути, така да и подобро што не направи замена, нареден меч ни е против Волвс, незгодни се тие. За Sir Ryan Giggs и јас немам зборови, секоја чест, да не го замрзнуваат преку лето што е вака свеж? Трча како 20 години да има. Бербатов денес малку разочара, другите сите беа на ниво, океј и малку можеби О`Шеј што го заборави Бент. Се на се, задоволна сум, нека продолжат вака.Добар натпревар, нема потреба одма да се збори за Бербатов, одигра сосем добро, имаше прекрасни потези е сега немаше среќа кога промаши празен гол, но добро е.Ако Немања не остава без зборови и е прекрасен, јас сварно немам зборови да го опишан РАЈАН ГИГС !
п.с А што се случи со Фергусон, зошто ниеден од клупа не влезе после принудната измена ?
My bad Дено, за него нешто друго ми се моташе низ глава ... а и одамна беше ем башка Билобилот не работи ко шо треба :pos2::pos2:Пеер Кантона у 97 се пензионираше!![]()
И девета победа на последните 11 натпревари во ПЛ. А може и да се каже седма на последните 8 меча во сите конкуренции..37 points out of 39 possible at home in the league this season. #mufc and 29 games unbeaten and 3 wins in 7 days - #mufc not arrogant, just better